Alıntı Originally Posted by sakinadam6 Yazıyı Oku
Sevgili human1,
burada fikir belirten arkadaşlar içinde gördüğüm herkesin temettü yatırımcılığı konusunda bilgi,en azından fikir sahibi olduğu.
Sizin söylediklerinizin doğruluğuna katılmakla beraber,sürdürülen konuşmalar bir algoritmanın incelenmesi/sorgulanması hakkında. Sizin de bu konuda değerli katkılarınızı bekliyoruz.
Benim de çok önem verdiğim temettü yatırımcılığı konusunu ayrı bir topikte detaylıca tartışırız.
sayın sakin adam6 22 yıldır bu piyasadayım.emin olun bir çok kişiden algoritma konusunda daha bilgiliyim.bu konuya girmememin ana nedeni polemik oluşturmamak.Kendme özel algoritma dahi kullandım ve kullanıyorum..Ama hata payı oranı düşünüldüğü zaman (12-24-36-48 dönemler halinde) zaten çok da yen bir sistem değil.burda asıl önemli olan sistemin sürdürülebilirliğini hesaplamak.Ben bayağı bir inceledim.Repaint oluşumununda ilk andan beri farkındayım.ama etkisinin %20 yi geçmeyeceğinden eminim.Pek vaktim yok.çalıştığım için bunları da buraya atamıyorum.Fakat benim algoritmik işlem yapan programımın dahi ilerisinde bir (muhtemel )kazanç sunuyor.her iki sistemde de birer portföyüm var. bir kaç ay içinde ikisininde performansını burada paylaşırım.Bakalım neyleyecekler.syg.