Sayfa 740/1009 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 5,913 - 5,920 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

tirlar ile habur sinir kapisina cok sayida askeri arac gonderilmis diye bir bilgiyi fiyatliyor su an galiba..
    emin degilim bilgiden teyit eden olursa bilgi versin..

2. 200 günlüğün etrafında dolanıp duruyor....

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Gece gece yine hareketlendi, arkadaş piyasa kapalı forex oynayan dışında bu saatte alıp satılamıyor ki, sonra diyorlar dolar 3.59 gördü, e ben satamıyorum ordan akşam 3.57 idi piyasa kapandığında.
    Dip olarak da 3.38'den döndü deniyor, nerede 3.38den alan var mı ben 3.40dan alabildim 3.39 bile alamadım.
    T.Finans Katılım Bankası'nda hesap açarsanız masa üstü ve mobil TFX Target uygulaması ile fx piyasası gibi, arbitraj modülünde kaldıraçsız, teminat modülünde 1'e 10 kaldıraçlı, ancak aynı gün kapatılmak şartıyla 24 saat alım, satım yapabılirsiniz. Gece alım satım farkı gündüzden fazla farklı değil.

4. Şuanki MatriksMobile ekranımın en üst kısmı Dolar/Tl ye bakarken Brezilya para biriminede bakıyorum, borsa içinde Güney Kore borsasına bakıyorum

Yani bu para birimleri yada borsalarla oynayan büyük para Türkiye'nin yerel sorunlarına pek bakıyormuş gibi gelmiyor bana,

Acemi yatırımcının gözünden piyasalar böyle
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    bu aksam 200 gunlugunu kirip daha once cizdigim grafikteki kanala kendini atarsa ; ki atacak solugu kanalin ust bandi olan 3.90/4.00 araliginda alacak..
    o kanal araligina girer ve (burasi onemli) 3.65 civarinda dolar mevduat hesaplarinda bosaltma yaptirabilirlerse veya cok kisa bi aralikta (3.60/66) V hareketi yapar 3.66 /67 yakip satis firsati verdim bakin algisi yaratip tekrar asagiya yonlenirse ve yukun bi miktarini atarsa trend hizlanir,
    3.70/75 araliginda ise istenilen dokulme olursa cok kisa sureli niye sattim bak gidiyor algisi yaratip tekrar millete mal aldirmak icin bi anda 4 ustune atabilirler, orasi portfoy bosaltma yeri..
    3.37 de inatlasmasam (kendimle) guzel marj yakalanabilirmis, bi 10 kademe teknigin olusmasi icin bekledik ya neyse..
    formasyon adi : golden cross
    akabinde hareket icinde yukselen ucgen formasyonu olusacak sanki..
    yukari yonlu V V V ,
    hissiyat tabi bunlar, neydi o;
    itibarda tasarruf olmaz..!
    dolar 4 tl benzin 6 tl olsun tasarrufu da ogreniriz elbet..
    ytd
    BIST 120000 , Dolar 3.30 altı beklentin tarih mi oldu?

Millete '' Allahın iş bilmezleri'' demiştin de, o bakımdan..

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    [url=https://hizliresim.com/6yq34E]

Şuanki MatriksMobile ekranımın en üst kısmı Dolar/Tl ye bakarken Brezilya para biriminede bakıyorum, borsa içinde Güney Kore borsasına bakıyorum

Yani bu para birimleri yada borsalarla oynayan büyük para Türkiye'nin yerel sorunlarına pek bakıyormuş gibi gelmiyor bana,

Acemi yatırımcının gözünden piyasalar böyle
    Yarın TDİ'nın fırtınalar dolayısıyla düşük gelme beklentisine rağmen doların kuvvetlenmesi dikkat çekici..dediğin gibi yerel sorunlar o kadar etkili değil, EM paraları genel olarak dolar karşısında değer yitiriyor..

7.  Alıntı Originally Posted by eskilerdenwallace Yazıyı Oku
    başkan öngörün ilk başlar için bence de makul.
    önemli olan sonrası.
    çöküş için fazla zaman kalmadı diye düşünüyorum.
    bis de beklentim 70.000
    o takdirde usd yi sen hesapla başkan
    yellen bugün ne der?
    Küçültme ile ilgili birşeyler gelirmi?
    Memlekette sattıra sattıra topluyorlar aynı bis gibi
    Başkan şu fed başkanı içinde bir anket düzenlesen nasıl olur?
    Kim olur?
    Maksat aksiyon ve heyecan olsun.
    http://www.bloomberght.com/haberler/...r-dolar-azaldi

ah benim yurtiçi yerleşiklerim niye vedalaşırsınki niye kaptırırsın ki?
    1 haftada iyi toplamışlar
    yani şunu diyorum 29 eylül ile biten haftada belliymiş zaten herşey

8.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Gece gece yine hareketlendi, arkadaş piyasa kapalı forex oynayan dışında bu saatte alıp satılamıyor ki, sonra diyorlar dolar 3.59 gördü, e ben satamıyorum ordan akşam 3.57 idi piyasa kapandığında.
    Dip olarak da 3.38'den döndü deniyor, nerede 3.38den alan var mı ben 3.40dan alabildim 3.39 bile alamadım.
    ))))))))))
    gece yapılan iş ten hayır gelmez diye düşünüyorum )))
    bende 3.41 den aldım
    3.38 lerden alabilen olduğunu sanmıyorum.
    hatta bizim gibi 3.40 lardan alan olduğunuda sanmıyorum.

Sayfa 740/1009 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •