Sayfa 123/189 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173 ... SonSon
Arama sonucu : 1510 madde; 977 - 984 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma

1.  Alıntı Originally Posted by NUTCRACKER Yazıyı Oku
    Değil 20 kontrat 100 200 kontrat okyanusta kum tanesidir kimse farketmez, herhangi birisi 20 kontratın üzerine oynamaya çalışsa 2 3 günde dükkanı kapatır gider.
    Totalde baktığınızda evet ama anlık baktığınızda 20 kontratı bile hesaplayan kontra robotlar var Ayrıca genelde kısa vadeli algolar aynı barlarda işlem yapar dolayısıyla sizin 20 nizi katlanarak çarpın işte o anda kotra robotlar devreye girer bi güzel sistemlerinizin üzerini çizer. Zaten buradaki çoğu kişinin kağıt üzerinde kazanıp gerçeğe döktüğünde o reel getiriyi alamamasının en önemli nedeni de budur.

100 kontrat okyanusta kum ama bizim piyasa okyanus değil. He okyanusta da algolar çalışmıyor iki ucu... değnek

2.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Totalde baktığınızda evet ama anlık baktığınızda 20 kontratı bile hesaplayan kontra robotlar var Ayrıca genelde kısa vadeli algolar aynı barlarda işlem yapar dolayısıyla sizin 20 nizi katlanarak çarpın işte o anda kotra robotlar devreye girer bi güzel sistemlerinizin üzerini çizer. Zaten buradaki çoğu kişinin kağıt üzerinde kazanıp gerçeğe döktüğünde o reel getiriyi alamamasının en önemli nedeni de budur.

100 kontrat okyanusta kum ama bizim piyasa okyanus değil. He okyanusta da algolar çalışmıyor iki ucu... değnek
    Bir gerilim seziyorum sizde yada tarziniz öyle.

Bizi aydınlatır mısınniz bizim bilmeyip sizin bildiğiniz ne var
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

3.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Bir gerilim seziyorum sizde yada tarziniz öyle.

Bizi aydınlatır mısınniz bizim bilmeyip sizin bildiğiniz ne var
    Şu an iron maiden dinliyorum gerilimim ondandır yoksa gergin değilim aksine çok rahatım.

Ne biliyorum sorusuna gelirse yılların verdiği tecrübeyle ben bilmediğimi biliyorum burada yazanların aksine..

4.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Şu an iron maiden dinliyorum gerilimim ondandır yoksa gergin değilim aksine çok rahatım.

Ne biliyorum sorusuna gelirse yılların verdiği tecrübeyle ben bilmediğimi biliyorum burada yazanların aksine..
    Ne yapmamızı oneriyorsunuz bizim.kontratlarimizi gözüm üzerinize oynadıklarını Nasil belirlediniz ?
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..

5.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Ne yapmamızı oneriyorsunuz bizim.kontratlarimizi gözüm üzerinize oynadıklarını Nasil belirlediniz ?
    Siz hala anlamadınız mı? Şu ana kadar geçmişte başarılı sistemleri ne zaman gerçek işleme soksanız aynı getiriyi alamadınız. Bugattiyi bıraktınız getirisi uçtu tekrar kullanın yine getirisi düşecek. Genelde algo kullanan herkes back test yapar ve en iyileri seçer ve en iyi frekanslar seçildiğinde aynı barlarda yüksek montanlı işlemler meydana gelir işte bu esnada kontra robotlar devreye girer. Kontra robot dediğim piyasanın kendisidir ve piyasa kendinden başkasının yaşamasına izin vermez.

Çözüm belki az işlem yapan vasat algoları kullanmak olabilir. He birde "beyyleeeer sistemler acayiiip kazandırdı" diye vob24 topiclerinde algoların-sistemlerin reklamını yapmamak gerekir. Yani "Mamanı al kenarda usulca ye" prensibini uygulamak daha akıllıca olabilir.

6. Ben boyle bir tecrübe yasamadim Bugatti kar ediyordu daha iyisini yaptığım için yeni sisteme geçtim kazanamadığı için değil.

Siz bugattinin Nasil çalıştığını biliyor musunuz ?

Bugatti sürekli frekans değiştiriyor

Yani optimize edilen parametre bulunsa bile 5 adet farklı sistem arasında sürekli gecis yapıyor

Nasil beni bulacakta belirleyecek te terse getirecek.

Hatta getirdiğini anlayacak.

Sistem 2 isleme 1000 puana stop koyuyor sonra bir bakıyorsunuz

3. İsleme 2000 e atop koyuyor 4. İsleme 500 le stop koyuyor.

Makine olduğum bile belirsiz

7.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku

20 kontratı takip edip aynı barda ya da sonrasında onu sıkıştırmaya çalışmak çok daha maliyetli olur, teorik ve pratik olarak uygulanamaz bir şey.
    Kontra robotlar ya da her ne ise benim sistemlerimi çizemediler hala, gerçekle kağıt üstüde gayet uyumlu.

8.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    Ben boyle bir tecrübe yasamadim Bugatti kar ediyordu daha iyisini yaptığım için yeni sisteme geçtim kazanamadığı için değil.

Siz bugattinin Nasil çalıştığını biliyor musunuz ?

Bugatti sürekli frekans değiştiriyor

Yani optimize edilen parametre bulunsa bile 5 adet farklı sistem arasında sürekli gecis yapıyor

Nasil beni bulacakta belirleyecek te terse getirecek.

Hatta getirdiğini anlayacak.

Sistem 2 isleme 1000 puana stop koyuyor sonra bir bakıyorsunuz

3. İsleme 2000 e atop koyuyor 4. İsleme 500 le stop koyuyor.

Makine olduğum bile belirsiz
    Sisteminizin nasıl çalıştığının önemi pek yok önemli olan siz reelde aynı getiriyi alabildiniz mi? Hayır alamadınız. Burada 1 sene doğru düzgün kazanamadığınızı bile yazmıştınız sanırım. 2 yıl kullanın sistemin geçmişte yıllık ortalama getirisini alamayacaksınız. Buna her türlü bahse girerim. Kontra sistemler sizi zarar ettirmeye değil kar ettirmemeye çalışırlar. Siz istediğiniz kadar çözümler bulun sisteminizin geçmiş performansının aynısını gelecekte alamayacaksınız. ben 3-5 aydan bahsetmiyorum aynı sistemi 2 yıl reel olarak kullanın geçmiş performasın benzerini alamayacağınızı görün. Bu kadar netim.

Sayfa 123/189 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •