Sayfa 166/969 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Garanti'deki yatırımcı (eğer aynı kişiyse) geçmişte de giriş çıkışlar yaptı.
    Eğer ekranı her an kollamıyorsa satışın gelmekte olduğunu bekliyormuş derim.

Cepten cebe işlemler olduğunu düşünmem. 500 bin lotu dağıtmak zor, daha düşük fiyatlardan geri almak çok daha zor.
    Umarım bizim bildiklerimizden fazlasını bilmiyorlardır, bunu da tahmin etmem.
    Sonuç olarak, satışlar orta/uzun vadeli beklentilerin bozulması nedeniyle ise olumlu bulmam.
    citiye en başta verenler garanti ve iş ti
    zaten ısrarla fiyatı düşürmeye çalışıyorlardı belliki satıştan haberleri var ve 1,70 e geleni hep aldılar
    ikinci bir ihtimal hepsi aynı kişi eğer böyle ise yakında birşey var dökme hareketi
    bu arada buradaki kişiler gerçek bir yatırımcı olduğunu gösterdi bir lot bile satmadılar inşallah ödülünü hep birlikte alırız
    çok yakın bir gelecekte sabahtan hissemizi tavana kitlenmiş görme umuduyla

2. dökme hareketi
    [/QUOTE]

dökme hareketleri iyidir, dökülenleri toplarsınız, ben topluyorum mesela, acelem de yok, dökmeye devam )

3. DAĞILMADA TOPLA YAKINDA YÖNETİME GİRİCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN
    İŞ YAT HİSSEDE YER DEĞİŞTİREMDE ARACI KURUMLAR PARA KAZANSIN DEMİŞ NO PANİK.
    SANKİ KY LER UMURUN Damııııııııııııııııııııııııııııııı.ytd

4. Morale ihtiyacimiz var, o yuzden alttaki temettu tablosunu ekledim. Isler hep kotu gitmez ki, zamani gelmedi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,377
    ISYAT HABER Açıkladı 2500 Lot almış Çok güldüm

Pay Alım Satım Bilgileri
    İşlem Tarihi İşlemin Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Fiyatı (TL/Adet) İşlem Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%)
    05/10/2017 Alım (Buy) 2.500 1,72 4.300 21.781.867,82 % 29,18 21.784.367,82 % 29,18
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

6. bu kadar polyanna yı bir arada bulup da fantezi yapmamak elde mi

7.  Alıntı Originally Posted by pala Yazıyı Oku
    bu kadar polyanna yı bir arada bulup da fantezi yapmamak elde mi
    Polyana yok, herkes rakamlarla yaziyor.

fiyat yukselirken neden bu ongorulerini paylasmadin.

Yarin bir haber gelse yine boyle konusabilecek misin. Hisse dusmus, bilmis bilmis yaziyosun, cok ongorulusun.

8. 0.77 den alırsınız biraz daha bekleyin. Elinde hisse yoksa ne b.k işin var pala buralarda

Sayfa 166/969 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •