Sayfa 751/1009 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 6,001 - 6,008 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Ons altında da önemli iniş çıkışlar ...

Sabah 1,270 ten, 1,262 ye düştü öğleden sonra...

1,275 i gördü.

Şimdi 1,272...

Bir gariplik var.

Dolar kuru gibi...

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    enki

Jesse livermore yüzyılın başının önemli spekülatörü idi..Özellikle emtia lar da..

Yani fiyatları bizzat kendisi hareket ettirirdi..

İntihar ettiğinide biliyor olman gerekir..
    Yok bilmiyordum..şahsıda bilmem tanımam..

Sadece oturduğu ve kazandığı için konuyu dile getirdim..

Ayrıca sende fazla kıpraşmayasın diye yazdım..

Nerede erisin..

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    paritede ilginç şeyler oluyor
    zigzag yapıp duruyor
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Ons altında da önemli iniş çıkışlar ...

Sabah 1,270 ten, 1,262 ye düştü öğleden sonra...

1,275 i gördü.

Şimdi 1,272...

Bir gariplik var.

Dolar kuru gibi...
    Öğleden sonra K.Kore'nin ABD''nin batı sahillerine ulaşabilecek kapasitede uzun menzilli bir füze denemesi yapabileceği haberi piyasalara düşmüş..dolar birazcık carry-trade paralarından dayak yemiş..Sn. Vicente iyi bilir bu olayı..

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    enki

Jesse livermore yüzyılın başının önemli spekülatörü idi..Özellikle emtia lar da..

Yani fiyatları bizzat kendisi hareket ettirirdi..

İntihar ettiğinide biliyor olman gerekir..
    kitabından hatırladığım tek şey tahta yapma stiliydi- bir hisseyi almaya karar verdiğinde ilk hareketi yoğun şekilde açığa satmak oluyordu, hisseyi aşağı silkelemek için, dökülenleri topladıktan sonra ala ala gidiyordu

vadeli endeks ve dolar tahtalarında kısa vadeli grafiklerde de bunu çok görüyorum, yataya bağladıktan sonra yataydan ilk çıkış hareketi genellikle tuzak olarak kalıyor, kısa sürede terse dönüp esas hareket vücuda geliyor

5. Sadece oturduğu ve kazandığı için konuyu dile getirdim..
    bugün ekim vadeli dolarda 2.tur short açıp pozisyonu tamamladım.. artık sadece oturmayı düşünüyorum, hiç ellemeyeceğim- dolar short en sevdiğim pozisyon, fiyat hiç değişmese ayda 3,5 kuruş kar yazıyor vade farkından..

6.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Öğleden sonra K.Kore'nin ABD''nin batı sahillerine ulaşabilecek kapasitede uzun menzilli bir füze denemesi yapabileceği haberi piyasalara düşmüş..dolar birazcık carry-trade paralarından dayak yemiş..Sn. Vicente iyi bilir bu olayı..
    haberin kaynağı yani haberi çıkartan Rusya.
    Yangına bir nebze olsun su.

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bugün ekim vadeli dolarda 2.tur short açıp pozisyonu tamamladım.. artık sadece oturmayı düşünüyorum, hiç ellemeyeceğim- dolar short en sevdiğim pozisyon, fiyat hiç değişmese ayda 3,5 kuruş kar yazıyor vade farkından..
    Hayırlı olsun diyeyim..vade kısa olduğu için bir şey demeyeyim ama bana göre doların Aralığa kadar yolu var gibi gözüküyor....

Bu işlere pek bulaşmadığım için bilmiyorum..Ekim vade dediğiniz nedir, yani Ekim'in kaçı..

Ayrıca yanlış yerden mi bakıyorum..Aşağıda Aralık FED faiz artışı olasılığı %86.7 olarak verilmiş..oysa bazı yayın organlarında bu olasılık %70 olarak veriliyor..bilgisi olan?

http://www.cmegroup.com/trading/inte...-to-fomc.html/

haydaa şimdi 91.7 gözüküyor..

Sn. KaraKemal anlaşılıyordur sanırım:

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Az önce global palaya sordum..cevabı söyle oldu..

Globalde ''risk on'' modu varken hemen hemen çoğu EM arasında fark olmuyor..faizi veren düdüğü çalıyor..ancak riskten kaçış süreci başladığında limitte yaşayan Türkiye gibi ülkeler daha çok satılıyor..çünki hurmayı fazla kaçıranlar piyasalar tarafından çok iyi biliniyor dedi..

Ayrıca ilave etti..bu soruyu birde hükümete, müthiş ekonomik ve siyasi icraatleri bakımından sormanızı istedi..

Selamlar..
    Türkiye piyasaları negatif ayrıştı

Yurtiçi piyasalar, küresel piyasalardan negatif ayrışmayı sürdürüyor. Bugün, euro 4.2486 ile tarihi rekor kırarken, dolar 3.63'ü geçerek son 3 ayın en yüksek seviyesini gördü. Borsa gün boyu satıcılı seyretti, 2 yıllık tahvil faizi yüzde 12'yi gördü.

https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-384994

Sayfa 751/1009 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •