Sayfa 287/1006 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    akıllı ve edepli 10 kişi olursa twıtır da vop düşüncelerimi destek ve dirençlere göre rakamlarla paylaşarak bi ortam oluşturmak istiyorum.siz yazın biz takip ediyoruz mod unda olursa hep beraber başkalarını takip ederiz. burada az çok birbirimizi tanıdığımız için twıt adreslerini özelime göndermeniz durumunda 10 kişilik listeyi buradan seçeceğimin bilinmesini istiyorum..
    Bu yazınızı pek edepli bulmadığını söylemek zorundayım. Yine de size ve bence kişilik sahibi (!) başvuruculara başarılar dilerim.

2.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Ruslar kendi içinden ve arka bahçesinden savaşa katılan pek çok cihatçı yı İDLİP e topladı.Şimdi Rusların hedefi sayısı 15.000 olduğu sanılan bu cihatçıları hepsinin etkisiz hale getirilmesi..
    Bu 15.000 Cihatçı mikrobun yeryüzünden silinmesi İnsanlığa hizmettir...
    Türkiyenin Suriyedeki büyük yanlışından dönerek bu hizmete katılması çok iyi...
    Esed inadından vazgeçip biran önce Suriye ve Irak topraklarının ABD işbirlikçisi bölücülerden temizlenmesi için bu ülkelerle ve müttefikleriyle tam bir işbirliğine başlanmalı..

Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Bu yazınızı pek edepli bulmadığını söylemek zorundayım. Yine de size ve bence kişilik sahibi (!) başvuruculara başarılar dilerim.
    hiç bişey anlamadım neye alındınız?ben burada ağzına geleni yazan insanlarda gördüm. düzgün insanlarla paylaşımda bulunmak suçmu!!.yanlış olan nedir?
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4. Bu sözünü ettiğim 15 000 cihatçı Rusya nın özerk bölgelerinden çecenistandan kırgızistandan tacikistandan ve doğu Türkistan'a gelen ve şu an idlipte bulunanlar. Bunların dışında suriye anlamında yerli ve milli cihatçılar da var.. Onlar şimdilik Ruslar ın önceliği değil. Onlarla Suriye devleti ve İran lıdır milisler ilgilenecek sanırım.

Ama gerçekten korkunç olan bu adamların ve 2 milyon kişinin kaçabileceği bir boşluğun olmaması... Tabii bizim sınırları açarsak o ayrı, ve sanırım iş oralara gelecek..

5. yanlarında ailelerini de getirmiştirler umarım

6.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    hiç bişey anlamadım neye alındınız?ben burada ağzına geleni yazan insanlarda gördüm. düzgün insanlarla paylaşımda bulunmak suçmu!!.yanlış olan nedir?
    Ben yoğum diye düşündü galiba saydığınız kriterler içinde. ne yani isteyen twetterde grup kuramayacak mı? izin mi alınması lazım. hayırlı olsun. beni de almanızı isterdim ama dilek ve temennilerden fazla yardımcı olamayacağım için şansım yok takdir ettiğim üyelerden birisiniz. Güzel fikir.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Ben yoğum diye düşündü galiba saydığınız kriterler içinde. ne yani isteyen twetterde grup kuramayacak mı? izin mi alınması lazım. hayırlı olsun. beni de almanızı isterdim ama dilek ve temennilerden fazla yardımcı olamayacağım için şansım yok takdir ettiğim üyelerden birisiniz. Güzel fikir.
    siyasi görüşün benimle uyuşmasada ben sizi severim.her zamanda arkadaş olurum. çocuk değiliz yazılan mesajlardan az çok turp u şalgamı ayırt edebilecek tecrübem var. varsa twıt adresiniz gönderin başım üstünde yeriniz var..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

8.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    siyasi görüşün benimle uyuşmasada ben sizi severim.her zamanda arkadaş olurum. çocuk değiliz yazılan mesajlardan az çok turp u şalgamı ayırt edebilecek tecrübem var. varsa twıt adresiniz gönderin başım üstünde yeriniz var..
    teşekkür ederim.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Sayfa 287/1006 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •