Bu 15.000 Cihatçı mikrobun yeryüzünden silinmesi İnsanlığa hizmettir...
Türkiyenin Suriyedeki büyük yanlışından dönerek bu hizmete katılması çok iyi...
Esed inadından vazgeçip biran önce Suriye ve Irak topraklarının ABD işbirlikçisi bölücülerden temizlenmesi için bu ülkelerle ve müttefikleriyle tam bir işbirliğine başlanmalı..
Bu sözünü ettiğim 15 000 cihatçı Rusya nın özerk bölgelerinden çecenistandan kırgızistandan tacikistandan ve doğu Türkistan'a gelen ve şu an idlipte bulunanlar. Bunların dışında suriye anlamında yerli ve milli cihatçılar da var.. Onlar şimdilik Ruslar ın önceliği değil. Onlarla Suriye devleti ve İran lıdır milisler ilgilenecek sanırım.
Ama gerçekten korkunç olan bu adamların ve 2 milyon kişinin kaçabileceği bir boşluğun olmaması... Tabii bizim sınırları açarsak o ayrı, ve sanırım iş oralara gelecek..
yanlarında ailelerini de getirmiştirler umarım![]()
Ben yoğum diye düşündü galiba saydığınız kriterler içinde. ne yani isteyen twetterde grup kuramayacak mı? izin mi alınması lazım. hayırlı olsun. beni de almanızı isterdim ama dilek ve temennilerden fazla yardımcı olamayacağım için şansım yoktakdir ettiğim üyelerden birisiniz. Güzel fikir.
Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Yer İmleri