Sahip olduğu şirketler yakında kar etmeye ve ciro yapmaya başlayınca , faiz bono ve tahvil almaya gerek kalmayacak . Şirket satmayı geçtim, şirketleri satamayıp yada satmayıp elde tutsa muazzam kar toplayacak duruma geldi . Karları temettü olarak verse vurgun yapacak durumda ISGSY . Şirket satarak para kazanma bir yöntem yada bir tercihtir ama satmadan beklediğinde KAR Patlaması varken temettülerimizi şirket satarak değil de , yatırım yaptığımız şirketlerden elde ettiğimiz KAR ile ödemeye başlarsa ŞAŞIRMAM ... Haydi hayırlı traşlar . Ben KAR ların TEMETTÜYE dönüşebileceği ihtimalini yazdım . Sizce ?
Avatardaki veya Resimdeki dül dül benim emektar , 18 yaşına girdi , ilk aldığımda da muhteşem idi .
Eskidikçe arabalar her zaman değer kaybetmezler . Bazen Prim yapmaya başlar . Tabi ki her araba değil bazıları . soru hangi arabadır ? cevap basit yaşam biçimi olan ve ayrıcalığını gösterendir . Yani eski olması dezavantaj değildir .
ISGSY nin yatırımları da aynı şekilde düşünülmeli . Hepsi bilinen bilançolara sahip içi dişi belli olan şirketlerdir . Pazar payları rahatlıkla hesaplanabildiği gibi değerleri de hesaplanabilmekte . Gelecekte ne yapacakları hatta ne kadar ihracat yaptıkları bile belli . Bu şirketlerin hepsi Altın yumurtlayan tavuk misalidir .
HER ZAMAN TAVUK DEĞERLENECEK DİYE BİR ŞEY YOK
BAZI TAVUKLAR ALTIN YUMURTLAYAN TAVUKLARA DÖNÜŞEBİLİR .
YUMURTADAN da KAZANABİLİRİZ KİM BİLİR ?
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri