Sayfa 169/969 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Bistcoin Yazıyı Oku
    Tek itirazim yatirim yapilan firmalarin uzun zamandir portföyde olması, ayrica zaten çoğunluk hissesine sahipken ilave yatirimlarla payın artirilmasi. Umarim portfoy firmalarinda isler yolundadir. Satiş icin paranin bol oldugu donemi pas gecmis oldu. Yabanci yatirimci icin ülke albenisi ne kadar cazip bugunlerde ayri konu, bir Katar vardi son bir iki yil ama onlarda durdu. Varlik fonunun yatirim alamadiği bir dönemdeyiz, bu havada firma satabilirlerse büyük iş. Bence Aras Kargoda olduğu gibi 3 yil icinde cikis yapilabilecek isler kovalanmali gerekiyorsa kol kesmeli. Süre uzadikça gazı kaçiyor.
    Elindeki şirketler hantal sanayi şirketleri değil Allah tan geleceği olan sektörler maliyet fiyatlarıda iyi uygun fiyatlara alınmış maliyetinden bile satsa döviz artışından dolayı 200 trilyon kar yazarki maliyet fiyatları komik rakamlar şirketde söylüyor zaten hepsinin satışa hazır olduğunu ve hepside rahatlıkla satılacak şirketler numnum mikla nevotek radore tatilbudur isterlerse hemen satılabilir
    sportive biraz daha büyütüp arz yada satış yapabilirler en kapalı kutu ortopro yatırımları bitmiş bir ortopro ilede herşeyi yapabilirler neticede dünya markalarınada üretim yapıyor ürettiği ürünler katma değeri yüksek ürünler
    birde şöyle düşünelim girişim şirketleri sanırım portföyün yarısına yatırım yapmak zorunda satsa ne alacak belki girişim portföy şirketi kurdular onada yapabiliyorlardır neticede bir şekilde portföy şirketi ile birlikte hareket edecekler Erol frik ne yapsın garibim % 20 ne 4.5 milyon verdi ortopronun %5 e inmiştir belki hissesi sadece parasını kurtarması için ortopronun 90 milyon USD ye satılması lazım

2.  Alıntı Originally Posted by Bistcoin Yazıyı Oku
    Bence Aras Kargoda olduğu gibi 3 yil icinde cikis yapilabilecek isler kovalanmali gerekiyorsa kol kesmeli. Süre uzadikça gazı kaçiyor.
    İsabetli bir görüş. Mesela Havaş böyle bir yatırımdı, yatırımın gelmesi bekleniyordu.
    Çıkış süresi 5-6 yılı geçince en başta yapılan projeksiyonların pek bir anlamı kalmıyor, oyunu baştan kurmak gerekiyor.
    Hak veriyorum.
    Kısa vadeli çıkışın kovalanmasının kolay olmadığını da düşünüyorum. Dolayısıyla en iyi perpespektif hala görünebilir en uzak gelecekteki perspektiftir.

3.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    İsabetli bir görüş. Mesela Havaş böyle bir yatırımdı, yatırımın gelmesi bekleniyordu.
    Çıkış süresi 5-6 yılı geçince en başta yapılan projeksiyonların pek bir anlamı kalmıyor, oyunu baştan kurmak gerekiyor.
    Hak veriyorum.
    Kısa vadeli çıkışın kovalanmasının kolay olmadığını da düşünüyorum. Dolayısıyla en iyi perpespektif hala görünebilir en uzak gelecekteki perspektiftir.
    2015-2016 yılları ülkemiz içinde iyi geçmedi bu süreleri saymayalım bence büyük şirketlerini halka arzetmeli iş bankası grubu bunu çok rahat yapar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,364
    Sahip olduğu şirketler yakında kar etmeye ve ciro yapmaya başlayınca , faiz bono ve tahvil almaya gerek kalmayacak . Şirket satmayı geçtim, şirketleri satamayıp yada satmayıp elde tutsa muazzam kar toplayacak duruma geldi . Karları temettü olarak verse vurgun yapacak durumda ISGSY . Şirket satarak para kazanma bir yöntem yada bir tercihtir ama satmadan beklediğinde KAR Patlaması varken temettülerimizi şirket satarak değil de , yatırım yaptığımız şirketlerden elde ettiğimiz KAR ile ödemeye başlarsa ŞAŞIRMAM ... Haydi hayırlı traşlar . Ben KAR ların TEMETTÜYE dönüşebileceği ihtimalini yazdım . Sizce ?

Avatardaki veya Resimdeki dül dül benim emektar , 18 yaşına girdi , ilk aldığımda da muhteşem idi .
    Eskidikçe arabalar her zaman değer kaybetmezler . Bazen Prim yapmaya başlar . Tabi ki her araba değil bazıları . soru hangi arabadır ? cevap basit yaşam biçimi olan ve ayrıcalığını gösterendir . Yani eski olması dezavantaj değildir .
    ISGSY nin yatırımları da aynı şekilde düşünülmeli . Hepsi bilinen bilançolara sahip içi dişi belli olan şirketlerdir . Pazar payları rahatlıkla hesaplanabildiği gibi değerleri de hesaplanabilmekte . Gelecekte ne yapacakları hatta ne kadar ihracat yaptıkları bile belli . Bu şirketlerin hepsi Altın yumurtlayan tavuk misalidir .
    HER ZAMAN TAVUK DEĞERLENECEK DİYE BİR ŞEY YOK
    BAZI TAVUKLAR ALTIN YUMURTLAYAN TAVUKLARA DÖNÜŞEBİLİR .
    YUMURTADAN da KAZANABİLİRİZ KİM BİLİR ?
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,364
    Firmaların KAR larına odaklanmak gerek belki . Hep Firmaların pazar değerleri vs ile uğraşıyoruz . Belki Firmalarımızda kar patlaması var haberimiz yok . Bu kar tüm temettüyü ödüyor ve ISGSY yi KAR A geçiriyor ise FİRMALARIN Değeri önemini kaybeder . Bu durumda da düşme anlamsızlaşır hatta şöyle diyeyim . ISGSY Firmalar bu kadar kötü olsaydı Hepsinin Çoğunluk hissesini almazdı . Yöneticilerimize haksızlık olmaz mı ? ISGSY VE ISYAT veya IS BANK Yönetimi bu kadar ahmak olamaz . KoL Kesmeyi sadece siz biz bilmiyoruz onlar da biliyor elbette . TEk Sıkıntı ne kadar kar elde edecekleri . Bunu da ISGSY Yönetimi gayet iyi biliyor . Onların da tek işaretleri YAtırımlardaki hisselerimizi büyütmek . Sizce bu neyi gösterir .

6. baygeorge arkadaşımızın dediği gibi şirketimizi ve şirketlerini küçümsemeyelim hepsi alanında lider ve büyüyen şirketler iş bankası bunların çoğunluğunu ele geçirdiyse vardır bir bildiği ve iş grubu bunları istediği Zaman istediği fiyata satabilecek büyüklükte
    artık yönetimde üzerindeki durgunluğu atmalı şirketleriyle ilgili güzel haberler ve yatırımcılarla diyalog istiyoruz

7. bir örnek iş girişim %67 ne sahip olduğu cinemarsı 19,4 milyon USD ye satıyor
    2016 da Güney koreli şirkete 800 milyon USD ye satılıyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,364
    ISGSY yatırımcıları bir ara BASCM in bilançosuna bakın derim . 2018 den sonra Çimento sektöründe çok konuşulacak . En büyük 500 firma arasında da yukarıya doğru gitmeye devam ediyor . 6 aylık bilançosu diğer çimento şirketleri arasında yıldız bilançodur . Karının azalmasına rağmen ...

Sayfa 169/969 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •