Sayfa 296/1006 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: Vob 24

1. Irak hükümeti sadece kağıt üzerinde var Barzani ile anlaşmış yok yaptırımlar kapılar açılmış falan filan.Bunlar hikaye.Irak hükümetinin nesi var ki? Esas yaptırım Türkiye-İran-Rusya üçlüsünün kararı.Rusya ya da Türkiye geri adım atarsa tamam şimdiye kadar yazılanlar hikaye imiş diyebiliriz.Irak ile ilgili yazıların bir değeri yok.Hala bir gece..... ihtimali devam ediyor.

GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

2. zigzag bey e soruyorum. Pazartesi ne kadarlık +gap beklentiniz vardır? Bir de borsa bu hafta 107 bini görür mü? Aşağı salmadığına göre.

Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Yazdığım yazıya istinaden yazdigin yazını yanlış anlaman yada yanlış anlamak istemenden dolayi gereksiz buldum. Ekonomik verilerin nası olduğunu en az senin kadar takip ediyorum. Ama bunun etkisini yıllardır borsada görmüyoruz aksine bunları baz alıp short açanlar battı batıyor ve yine baticaKlar.

Sonuç ekonomik verilere göre short yapan kaybediyor
    1) Anladığım kadarıyla ekonomik verilerin iyice bozulduğunu siz de kabul ediyorsunuz. O zaman sesli düşünelim biraz.

Kasa tam takır. Hazine limitleri üzerinde borçlanmaya devam ediyor. (Allah'tan hala iyi kötü sıcak para var, bir süre sonra o da olmayacak). Bu durumda gelecek nasıl şekillenir.

Faiz indiremiyorsun, döviz (ve dolayısıyla borçların artıyor). Faiz artıyor çünkü para yok. Bankalar artık kredi veremez durumda ya da tefeci faiziyle veriyor. Bu durumda yatırım yapma şansınız da yok.

Bunun sonucu ne olur?

2) Batacaklar dediğiniz kesim gerçekten batabilir, eğer yeterli teminatları yoksa. Ben durumumu yazdım. 150 bine satarım, 160 binde pozumu gözden geçirin diye. Kabaca vadeli de 130 bindeyiz dersek, 150 bine geldiğinde en fazla 10-11 bin puan terste kalırım, o da bana zerre koymaz. 160 bine gelirse 15-16 bin puan olur ki bunu da rahatlıkla karşılar, graflara şöyle bir bakarım daha ne kadar gideri olabilir diye. (Bu hesap 150 ye kadar kademeli satacaklarımı da içeren bir hesap). Eğer bu ekonomik verilerle PY bu seviyeye gelebilecek se helâli hoş olsun.

3) Ekran başında ömür tüketmeye hiç niyetim yok. Yaşam kısa.

Dediğim gibi, isteyen istediği gibi davransın ama karşısındakinin durumunu bilmeden de batacaklar vs gibi laf etmek biraz abes kaçıyor. Kimin batıp kimin çıkacağını zamanla göreceğiz.

Ben buradayım, bu yazıyı da kopyalayıp, bir sene sonra yapıştırırım buraya, kaç kişi bulabilirsem artık eskilerden.

Kendinize iyi bakın. Bu son yazım, gelecek seneye kadar.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Bir kaç saat önce yapılan açıklamaya göre Irak merkezi yönetimi temsilcileri ile IKBY ARASINDA YAPILAN GÖRÜŞMELERDE 4 KONUDA ANLAŞILDIĞI AÇIKLANDI. ForumdŞ çoğunluğunun Diğerlerini merak edenileceği düşünmediğim için ikisini yazıyorum.
    1-IKBY üzerindeki yaptırımlar kaldırılacak.( kapının kolu v*****n sapı vb. )
    2-özel bir mekanizma çerçevesinde yakında görüşmeler başlatılacak.
    😆 İSTEYENE SODA GÖNDEREBİLİRİM.
    ŞİMDİDEN AFİYET OLSUN..
    Yazdıklarına inanıyor musun.Barzoyu tanıyacağız artı ticaret hacmimiz yükselecek dimi ne içiyosan bana da günder. Soda KIZILAY olsun.Senaryoyu kendin yazdın gsliba.Senaryo güzel de figüranları yanlış seçmişsin. Hehe bir gece ansızın Ge-le-bi-li-riz soda içmeye hehe

Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Alıntı Originally Posted by uufuk Yazıyı Oku
    Kırgınlık....
    Diyelim...
    Haksızlıgı gizleyelim..
    Belkide kemikler(metal) yorgunlugudur..!!!!!!!!!!!
    evet bende öyle düşünmüştüm zaten doğruları söylemek kolay kolay hiç kimsenin işine gelmiyor yalan söylemek ve kabullenmekte sizin bizim gibi düşünen insanlar için zor. bu sebeple bazen ara vermek en doğrusu. saygılar

6.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Irak hükümeti sadece kağıt üzerinde var Barzani ile anlaşmış yok yaptırımlar kapılar açılmış falan filan.Bunlar hikaye.Irak hükümetinin nesi var ki? Esas yaptırım Türkiye-İran-Rusya üçlüsünün kararı.Rusya ya da Türkiye geri adım atarsa tamam şimdiye kadar yazılanlar hikaye imiş diyebiliriz.Irak ile ilgili yazıların bir değeri yok.Hala bir gece..... ihtimali devam ediyor.

Haberi ilk duyduğumda çok şaşırdım, bence çok önemli bir haber. Irak Merkezi yönetimi ile Kuzeyin anlaşması zanninin aksine çok şey ifade eder.

HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by foxmulder Yazıyı Oku
    %12 faizin olduğu ortamda ticaret falan olmaz. Personel sorunu rekabet say say bitmez. Zaten ortada o şekilde bir fk yok. Şu an 1-2 milyon lük işlerde fk 4-5 Arasında dolaşıyor. Kimse fk sı 10 olan bir işe ticari anlamda para yatırmaz. Borsa ise ayrı bir hikaye..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ticaret herzaman olur%100 enflasyonda da olur%5000 enflasyonda da olur. İste bu senaryolari bilmeyenler faizler %5 eduserken açıkta kaldi. Pahali dedikçe aldilar. Simdi tam tersi senaryo basliyor, 2001-2002 yi hatirlamayanlar dikkatli olsunlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Bir bakın bakalım ışıd Erbil haVa alanına yürüyerek 15 dakika mesafeye gelmişken IKBY nin yardın istemine karşı Türkiye nedene cevap vermedi? Cevap verenler İran ve ABD.
    Abd, rusya, suriye, ırak ve belki iran dahi anlasti bop konusunda. Ve hatta belki Türkiye bile planlara dahil ama halk uyutuluyor... Bilmem ne dersiniz?

Sayfa 296/1006 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •