Açılışa kadar şuralarda dayansa iyi bir şort yapacam da 3.70 altına inecek gibi. İlk kez foreks hesabım olmadığına pişman oldum, vadeli için sabahı beklemek ölümmüş. Gözümün önünde eridi 3.80'den 3.71'e.
Açılışa kadar şuralarda dayansa iyi bir şort yapacam da 3.70 altına inecek gibi. İlk kez foreks hesabım olmadığına pişman oldum, vadeli için sabahı beklemek ölümmüş. Gözümün önünde eridi 3.80'den 3.71'e.
YTD
Üç kaldıraçtan bile yüzde 10 yapardı..vize tiyatrosuyla bütün hanehalkını bi posta daha dolar sahibi yaptılar..gece makara rağmen ky dolara koştu.elin YAHUDİSİ bu halkı daha çok soyar
Siz tecrübeli birisiniz bu tip söylemler sakıncalı ,ülke tarihi boyunca en büyük dolarizasyona boğulmuşken, bunu kredi/borç batağına boğulmuş halkın mı aldığını sanıyorsunuz.
YTD
kahraman.. keşke deme. bak.. bende fx hesabı da var. buy açtırmadı bana gece 3.65 iken.. 1 lot çakacaktım. 3.82 oldu..
gördüğüm zarar 17bin dolardı.
Yer İmleri