Sayfa 373/1006 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: Vob 24

1. Xu100 de 100.000 destegine en az 5000 ulkucu gonderiyoruzxhaaffssdd
    82 miami

2. Saat 10,15 sularinda yaa böyle borsa mı viob mu olur ülke batmış!! utanmasa artı olacak feryatları yükselecek..Borsa zor,viob cook zor dostlar

acilisa az kaldi kaç acar ?taban mi olur?sortculara resmen piyango vurdu....bu vize isi... ama anlamadigim bu durumun geçici olmasi lazim vizeler acilinca tavan mi yapacak...

bu trump in aldigi yemen gibi ülkelere vize karari değil... elçilik karari yani suan vizesi olan abd ye gidebiliyor?
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

4.  Alıntı Originally Posted by guvence Yazıyı Oku
    Siz tecrübeli birisiniz bu tip söylemler sakıncalı ,ülke tarihi boyunca en büyük dolarizasyona boğulmuşken, bunu kredi/borç batağına boğulmuş halkın mı aldığını sanıyorsunuz.
    Hiç bi şey olmaz finansal koşullar değişti. Porto Riko Yunanistan borçlarını ödemediler ne bedel ödediler. Önemli olan borçların çevrilebilmesi..faizi 12 den 14 e çekse dolar patır patır dökülür..bu aç köpekler hemen dadanır..bu ülke ne zorluklar gördü bu ne ki..

5.  Alıntı Originally Posted by mazlum_trader Yazıyı Oku
    kahraman.. keşke deme. bak.. bende fx hesabı da var. buy açtırmadı bana gece 3.65 iken.. 1 lot çakacaktım. 3.82 oldu..
    gördüğüm zarar 17bin dolardı.
    Eğitimini görmediğim, foreks tecrübem olmadığı için açmadım. Anlattığınız şey sanırım olası kârı yakalayamış olmak.

6.  Alıntı Originally Posted by Last Trader Yazıyı Oku
    acilisa az kaldi kaç acar ?taban mi olur?sortculara resmen piyango vurdu....bu vize isi... ama anlamadigim bu durumun geçici olmasi lazim vizeler acilinca tavan mi yapacak...

bu trump in aldigi yemen gibi ülkelere vize karari değil... elçilik karari yani suan vizesi olan abd ye gidebiliyor?
    Bu işin ciddiyeti şu ,3ncü dünya ülkesi değil bir Avrupa ülkesine karşı bir karar alınması.olay ciddi fakat borsa ayrı bi olay kısa vade de ama orta vade de benzeri olaylara göre yön tayin eder.

7. gün içerisinde iyi haberler gelir diye düşünüyorum. NATO müttefiği iki ülkenin daha fazla ileri gitmesi hoş olmaz. Ancak her zaman gerçek şudur; ülke menfaatlerimiz herşeyden önce gelir ve bunun için ödenmesi gereken bir bedel var ise de öderiz. Toplama bi millet değiliz. Ülkem için vatanım için herşey yoluna girecekse tüm servetim feda olsun önemli olan vatan sağolsun. NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !!

8. dolar çok hızlı 3,69 seviyesine geldi, anlaşılan bi olumlu haber gelecek

Sayfa 373/1006 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •