Sayfa 774/1009 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 6,185 - 6,192 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Geçen sene sonuna doğru bi yada iki kere emin değilim karşılık yönetmeliği değişti. Sırf bankalar "kağıt üstünde" daha fazla kar edebilsinler diye...

Bu senede gayrimenkulleri sermaye olarak kabul etme durumu cıktı. Syr dibi buldu galiba...
    Geçen hangi başlıkta yazdım hatırlamıyorum 2008-2009 krizinde sağlam diye övündüğümüz bankacılık sistemimiz dibe gidiyor demistim.
    Dün grafiğini buldum...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ama Mehtap hanım çakmaz çakamaz çakmak değil bu demiş hatta iddiaya girmiştik...

Mehtap hanım beni duyuyormusunuz... Oradamisiniz... Aloooo? Usd dün gece 3.86 olmuş 1 ssatte. Siz 2018 eylüle 5 tl olmaz diyorsunuz?
     Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Ben demiştim....
    Usd çakar diye....

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    .

31 aralık 2016 da 3,51 değil miydi ?

Ekleyin %12 enflasyon.
    Bulun bu yıl 31 aralık minimum fiyatını.

Dersek doğru bir analiz olur mu?

.
    Diyemeyiz zira , 1.1.2013 tarihinde dolar kuru 1.76-1.78 civarında imiş. Yani uzun dönemli olarak kur enflasyonun bir hayli üzerinde artmış ve ne yazık ki bu süreçte de enflasyonu artık kendine doğru çekme kuvvetine erişmiştir. (kabaca son 5 yıllık enflasyon %55-60 son 5 yıllık kur karkı %105-110)
    Ayrıca toplam para arzının içinde dolarizasyon oranı %42-%43 lere ulaşmıştır. Bu koşullarda gerçekleşecek bir devalüasyon tcmb'nin para politikasındaki hakimiyetini yitirmesine neden olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

yeni girecekler dikkat etsin rsi inanılmaz şişmiş , çok az bi likitide ile spekulasyon yapılmışa benziyor gibi..kapalı piyasada işlem açık piyasaya benzemez , aşağı doğru gelmeden yukarı yönlü hareket zor..
    ve artı;
    herkes gidecek uçacak kaçacak diyorsa bilin ki çakacaklar..
    dikkat edin ardılmayın..ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Fiziki piyasalar bir açılsın .

Ancak bir lafım var.

Teknikçilere değil.

Eğer bu sıçramanın nedeni siyasi ise;

- Şöyle bir düşünelim...Siyasi malzeme, potansiyel bela, askeri eylem ihtimali durumları nedir önümüzdeki günlerde?

Bir anda bitecek gibi görünüyor mu?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Dolar dün gece, tümüyle spekülatif de olsa, tümüyle sığ bir piyasada bile olsa bildik bir mesaj verdi: Bir gece ansızın çıkabilirim...

Kur bu saatten sonra 3,65 lerin altına inerse sadece alım fırsatı olacaktır bir çok kişi için.

Bu durum nasıl sonuçlanır?

Kimine göre "çakma" fırsatı mı?

6. 3.6755 vurdu çekti.
    Son düzenleme : rxpu; 09-10-2017 saat: 09:36.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. Doları siyasi riskleri değerlendirerek, parasını korumak için tutanlar üzerine alınmasınlar.

Fakat dolar yükseldi, ABD bak ne yaptı diye halay çekme pozisyonunda olanlara bir lafım var. Bu konu ulu orta göbek atılacak mesele değil, bu toprakları vatan bilenlerin gelecekleri ile ilgili bir konu. Bu yaptığınızın İngiliz askeri İstanbula girdiğinde çiçeklerle ve çeşitli ikramlarla karşılayanlardan bir farkı yok, bilin istedim.
    Son düzenleme : sahbaz; 09-10-2017 saat: 09:51.

8.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    3.6845 vurdu çekti.

Akşam haberden sonra 3,66 dan alım fırsatı verdi uzunca bir süre. hatta bende almayı düşündüm vazgeçtim.
    şimdi o alanlar kar satışı yapıyor bence 3,67-68 civarına kadar inebilir.
    gün içinde yeni bir çıkış bekliyorum.
    Reizzz sağolsun..

Sayfa 774/1009 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •