Sayfa 131/189 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181 ... SonSon
Arama sonucu : 1510 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma

1. Belki hafif eksi acip sonrasi devam ederse toparlar, yoksa gap kucakta..

2. anasını av......................

Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

3. 2017 tüm net karimi komple geri verdim.
    Sabah dipten satmasını diye manüel satalim dedik tepkiyi beklerken tavsan misali kaldık verdiler assaga

Sistemde gaplere tepkiyle cevap veriyor

2. Barda filan longladi nasılsa o longladi diye shortu açmayı da sildik kafadan verdiler assaga.

Simdi sistemin short açmasını bekliyoruz.

Velhasil sisteme komple versek gapte dipten satışa daha iyi olacaktı.

Pff sonra sistemcilik kazandırmıyor diyoruz.

Ama sorun bizde
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..

4. 5. Barda longlamis pardon

5. Cumadan long girdik sistem 09:37 de calişmaya başlayinca sortladi Saat 11:40 şimdilik -550 puan zarar bakalim kapanişi nasil yapacaz

Brexit ve 15 temmuzda yaptigim manuel işlemlerden dersimi aldigim için artik manuel müdehale etmiyorum

Umarim kimse ters işlem yada flat olmamistir

6. erhan hocam umarim tez zamanda geri alirsin verdiklerini. gecen hafta yukselisler hacimsiz ve yavas yavas , dususler hizli ve hacimliydi. idlip filan olayi derken sistemler 17 den sonra longa gecse de, icim long yonunde rahat degildi. normalde yarim long yaparim bu durumlarda. bu defa flat girdim. gapten sansina kurtuldum ama sistemcilikten taviz vermis olduk. birinci barda sistemler terse dondu bugun.
    bang bang you shot me down..

7.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    2017 tüm net karimi komple geri verdim.
    Sabah dipten satmasını diye manüel satalim dedik tepkiyi beklerken tavsan misali kaldık verdiler assaga

Sistemde gaplere tepkiyle cevap veriyor

2. Barda filan longladi nasılsa o longladi diye shortu açmayı da sildik kafadan verdiler assaga.

Simdi sistemin short açmasını bekliyoruz.

Velhasil sisteme komple versek gapte dipten satışa daha iyi olacaktı.

Pff sonra sistemcilik kazandırmıyor diyoruz.

Ama sorun bizde
    Erhan hocam inş. hızlıca telafi edersin, manuel mudahale ile çok zor sen yapmazdın aslında ama...

kötü olmuş erhan geçmiş olsun tez zamanda kayıbını geri alırsın umarım ama nede böyle hata yapıyorsun ?
    hiç dokunmasaydın şuan artıya bile geçerdin sanırım ?

Sayfa 131/189 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •