Sayfa 399/1006 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 3,185 - 3,192 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Ulan ben bile longa geçtim ya foruma selam 😎😎😎 haha derinlik varmı acep
    buradan kesinlikle tepki gelecek.. ne zaman kendimizden dolayı düştüysel hep geri geldik.. ama trend kırıldığı için longları çok açamıyorum. çünkü viopta dolarda terste yakalandım.

Duhul
    May 2017
    İkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262
     Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    O yetkili doğru söylüyor. 1990 yılında anneannem vefat ettiğinde biz de yıkayacak insan bulamadığımız için KURU TEMİZLEMECİYE vermiştik meftayı..
    vay canina saka yapmiyorsaniz gercekten cok sasirdim . Onca cami bosuna mi vardi hayret ettim gercekten..
    Bu ulkede herzaman herkese yetecek kadar cami herkese yetecek kadar imam yetistirildi biliyorum.
    Mekani cennet olsun

http://www.consilium.europa.eu/en/me...2017/10/19-20/

European Council, 19-20/10/2017

Agenda highlights

EU leaders will look at a number of the most pressing issues, including migration, defence, foreign affairs and digitalisation.

Annotated draft agenda, European Council, 19-20 October 2017
    Migration

The European Council will take stock of the measures taken to control illegal migration flows on all routes.

Leaders are expected to decide on any additional measures needed to support frontline member states, and to strengthen cooperation with UNHCR and IOM as well as with countries of origin and transit.

In addition, the European Council will call for progress on the reform of the common European asylum system.

Finding solutions to migratory pressures (background information)
    Digital Europe

The European Council will examine how the EU can seize the opportunities and address the challenges of digitalisation, building on the discussions at the Digital Summit of 29 September.

Leaders will also take stock of the implementation of the Digital single market.

Digital single market for Europe (background information)
    Defence

Heads of state or government will resume discussions on the permanent structured cooperation (PESCO) on defence. At the June European Council, leaders agreed on the need to launch PESCO.

EU cooperation on security and defence (background information)
    External relations

In light of recent events, EU leaders will review specific foreign policy issues, including relations with Turkey.

Brexit negotiations

The European Council (Article 50), in an EU 27 format, will review the latest developments in the negotiations following the United Kingdom's notification of its intention to leave the EU.

Avrupa Birliği liderler zirvesi gelecek hafta 19-20 Ekim tarihlerinde yapılacak,liderler zirvesinin maddeleri açıklandı.Türkiye de masaya konmuş.Bakalım Merkel'in Türkiye ile görüşmelerin askıya alınma önerisi zirvede onay alacak mı.ABD'den sonra Avrupa ile de ilişkilerimiz daha da soğuyacak mı?.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    CAHİLSİNİZ,BİLMİYORSANIZ OYNAMAYIN ....dİyen bir zigzaglı vatandaş vardı....sözleri sonuna kadar bencilceydi....umarım doğal seleksiyona uğramıştır.....zaten son günlerde ters indikatördü....

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    MADEM ülkenin büyük bir krize sürüklendiğini düşünüyorsunuz,ufukta kriz varsa,ülke GLOBAL DÜNYA ile çatışacaksa vs. vs.....

buyrun BU FİYATLARDAN UZUN VADELİ;DON-GÖMLEK SHORT AÇIN....venezuelle vs. HİKAYE...bıst 6 defa kriz geçirmiş....dip zirvenin %62 altında olmuş...yani İNANIYORSANIZ BUYRUN SHORTLAYIN....

bu fiyatlar ne ki o zaman vob hedef:53.000 olur.....
    valla gına geldi...kriz ,kriz......buyrun....

Bi de sana mı soracağız short açarken yahut kriz lafı ederken?
    Eski hükümetler (eski türkiyede) zamanında bu tarz şeyleri söyleme, sohbet etme hatta dalga geçme özgürlüğümüz vardı.
    Sıradan bi adamın seni baskı altında tutma saçmalığına bak!!

6.  Alıntı Originally Posted by MUHA Yazıyı Oku
    vay canina saka yapmiyorsaniz gercekten cok sasirdim . Onca cami bosuna mi vardi hayret ettim gercekten..
    Bu ulkede herzaman herkese yetecek kadar cami herkese yetecek kadar imam yetistirildi biliyorum.
    Mekani cennet olsun
    Sonunda kendimi çatıdan attıtacaksınız ..😉

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by cengizz Yazıyı Oku
    Bi de sana mı soracağız short açarken yahut kriz lafı ederken?
    Eski hükümetler (eski türkiyede) zamanında bu tarz şeyleri söyleme, sohbet etme hatta dalga geçme özgürlüğümüz vardı.
    Sıradan bi adamın seni baskı altında tutma saçmalığına bak!!
    evet yeni bir ZAT.....bana ne senin pozisyonundan...ha sizin gibileri
    bu sahada isterim...

ama her mesajda kriz diyorsan ,İNANDIĞIN GİBİ DAVRAN....VE SHORTLA....İNANCINI PARA DÖNDER.....ANLADIN MI?

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    CAHİLSİNİZ,BİLMİYORSANIZ OYNAMAYIN ....dİyen bir zigzaglı vatandaş vardı....sözleri sonuna kadar bencilceydi....umarım doğal seleksiyona uğramıştır.....zaten son günlerde ters indikatördü....
    İnsanların bakmasını temenni etmek etik mi sayın ABKA?

Sayfa 399/1006 İlkİlk ... 299349389397398399400401409449499899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •