Akbank yarına 500 bin üzeri 13.65 civarı olur dedi. Yarın dönüşüm var fakat faizler iyice düşmelidir
Akbank yarına 500 bin üzeri 13.65 civarı olur dedi. Yarın dönüşüm var fakat faizler iyice düşmelidir
söyleyene bak bir de lafa bak. siz burada dolar düşükken goygoy yaparken ben stoklamakla meşguldüm. üstünede her ay burada dolar faizi oranı verdim,en yüksek oranları verdim. saniyede 10 mesaj yazıyormuşum pehhh,yahu dün geceden beri ilk mesajım bu. ABD'de daha verimli işler yapmak varken burada mı zaman öldürecem. hadi bakalım tiflis,kiev'e ABD vizesi kuyrukları başlasın....
Ahme aylar önce TL faizler düşecek,dolar faizi artacak yazmıştım, malumların planı bu. kırmızılı banka temmuzda bunu biliyordu.bankalarla malumlar sıkı işbirliği içinde. bak dikkat et TL deki erimeye rağmen 14'ü vermek için elleri titriyor hatta vermiyorlar. aslında TL ci bunu hakediyor, aklı başına gelmiyor. Bir KY atasözü der ki: "vadedeki TL ci asla doları yakalayamaz"
Sayın PowerPc yıldızınız tekrar parladı. Tebrik ederim. Bu vesile ile Tiflis ve Kiev vize kuyruklarından kasıt nedir?
Crash yine tum hizi ile yolda.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Fiba banka geçen hafta 14,15 di bu hafta oran alan oldu mu acaba
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri