Sayfa 325/997 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Akbank yarına 500 bin üzeri 13.65 civarı olur dedi. Yarın dönüşüm var fakat faizler iyice düşmelidir

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Dolar düşerkenki derin sessizliğini ayrı, çıkarken başlığa saniyede on mesaj yazmanı ayrı seviyorum ama pozisyonuna göre yorum yapan kişilerin pozisyona aşık olduğunu bu nedenle de eninde sonunda ütülüp anahtarı bırakacağını düşünüyorum dikkat ve bilgine üstadım.
    söyleyene bak bir de lafa bak. siz burada dolar düşükken goygoy yaparken ben stoklamakla meşguldüm. üstünede her ay burada dolar faizi oranı verdim,en yüksek oranları verdim. saniyede 10 mesaj yazıyormuşum pehhh,yahu dün geceden beri ilk mesajım bu. ABD'de daha verimli işler yapmak varken burada mı zaman öldürecem. hadi bakalım tiflis,kiev'e ABD vizesi kuyrukları başlasın....

3.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Akbank yarına 500 bin üzeri 13.65 civarı olur dedi. Yarın dönüşüm var fakat faizler iyice düşmelidir
    Ahme aylar önce TL faizler düşecek,dolar faizi artacak yazmıştım, malumların planı bu. kırmızılı banka temmuzda bunu biliyordu.bankalarla malumlar sıkı işbirliği içinde. bak dikkat et TL deki erimeye rağmen 14'ü vermek için elleri titriyor hatta vermiyorlar. aslında TL ci bunu hakediyor, aklı başına gelmiyor. Bir KY atasözü der ki: "vadedeki TL ci asla doları yakalayamaz"

Sayın PowerPc yıldızınız tekrar parladı. Tebrik ederim. Bu vesile ile Tiflis ve Kiev vize kuyruklarından kasıt nedir?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
    Crash yine tum hizi ile yolda.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Sayın PowerPc yıldızınız tekrar parladı. Tebrik ederim. Bu vesile ile Tiflis ve Kiev vize kuyruklarından kasıt nedir?
    TR'de bundan sonra bir süre ABD vizesi alınamayacak ama tiflis ve kiev üzerinden TC pasaportlular hala vize alabiliyor.çok mecbur kalanlar külfetlide olsa buralara gidecek.artık ABD nasıl bir teminat ister bilinmez.vize ücretinide kol gibi yapacaklarına eminim.

7. Fiba banka geçen hafta 14,15 di bu hafta oran alan oldu mu acaba

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Finansbank 4%
    Akbank 3.90%

Dolar faizi iyi gidiyor tl faizi biraz daha düşmelidir.
    Bilader saçma sapan konuşma istersen cocuklasiyorsun iyice. Tamam doların var anladık.

Galaxy S8 cihazımdan gönderildi

Sayfa 325/997 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •