Sayfa 793/1009 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 6,337 - 6,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by intermes Yazıyı Oku
    Beni anlamanızı beklemiyorum.. Yazdıklarımı 3-5 yıl sonra anlarsınız.. Biz 3 yıldır gizli savaş halindeyiz hertürlü entrika çevriliyor ve gittikçe çirkinleşiyorlar bu böylw devam edecek.. Çünkü dünya sistemi çatırdıyor bunu temelinden oynatan Türkiyedir.. Abd ile muttefikliğimiz bitecek BM bitecek Nato bitecek Abd Avustralya gibi haritada batıda kalan kendi halinde bir ülke olacak. Belki ordada koyun çobanı olur vatandaşları..

Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tamam çomar kardeş sen büyük oyunu görüyorsun, 82 Musul 83 Kerkük 84 New York.

2. Adamlarda ne güzel kafa var ya...
    2016 yılında ABD'nin kazanması gerekirken kazanamadığı fikri mülkiyet hakkı ( korsan program, film vs nedeniyle yaşadığı kayıp) 200 milyar dolar.

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by efet Yazıyı Oku
    Tamam çomar kardeş sen büyük oyunu görüyorsun, 82 Musul 83 Kerkük 84 New York.
    85 Los Angeles...

Allah'ta seni güldürsün..

4. 85 olmaz
    günahkar şehir o
    kibritleriz orayı
    sonra alırız.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by sahbaz Yazıyı Oku
    Kiev’e Tiflis’e milletin kuyruğa girmesinden çok mu mutlu oluyorsun, halay başı
    sacmalik

Turk vatandasi kalkip ABD vizesini baska bir ulkeden almaya kalkarsa adamlar proseduru uygulayacak

Ulkeye degil insanlara yaptirim var

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Ne yazmış diye baktım...

Ne kadar öngörülü, ne kadar zeki anlayalım diye.

Han, 3-5 sene sonraya bırakmadan şimdiden görmek için...

Bir başlıkta son vergi düzenlemeleri arasında bulunan "dağıtılmayan kurum kazançlarının vergilenmesi"nden şikayetçi olan bir forum üyesine şöyle yanıt vermiş:

Alıntı Originally Posted by intermes Yazıyı Oku
    İşin püf noktasını atlamışsın her iki secenektede hisseler yukselecek para kazanacaz...

Ben işin bu kısmıyla ilgileniyorum para kazanıyorum...

Çok değil beş gün önce...

Hisseler yükselecek para kazanacakmış...

Onu anlamak için 3-5 sene sonrasını beklemeye gerek kalmadı şahsen benim için...

Gün gelecek bütün Dünya organik hoşaf içecek.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by intermes Yazıyı Oku
    Beni anlamanızı beklemiyorum.. Yazdıklarımı 3-5 yıl sonra anlarsınız.. Biz 3 yıldır gizli savaş halindeyiz hertürlü entrika çevriliyor ve gittikçe çirkinleşiyorlar bu böylw devam edecek.. Çünkü dünya sistemi çatırdıyor bunu temelinden oynatan Türkiyedir.. Abd ile muttefikliğimiz bitecek BM bitecek Nato bitecek Abd Avustralya gibi haritada batıda kalan kendi halinde bir ülke olacak. Belki ordada koyun çobanı olur vatandaşları..

ben sana ne dusundugumu soyleyeyim

2009 yilinda Kaddafi arap birligi toplantisinda kursuye cikip aynen sunlari soyledi

Simdi Libya olarak ABD ile papaz olduk beni dusman ilan ettiler terorist ilan ettiler. Haksizlik yalan dolan baska birsey degil. Simzi simdi guluyorsunuz ama aynisi sizinde basiniza gelecek. Bir planlari var artik ne planiysa onlerine geleni yikip deviriyorlar

(Bunu soylerken Esad Basar on siralarda gulumsuyordu hatta bi ara kahkaha atti ve bu video hala su an youtube da)

Tabi 2009 senesinde ABD nin Suriye ye girecegini ic savas patlayacagi hic kimsenin aklinin ucundan bile gecmiyordu

Sunu demeye calisiyorum. Adamlarin kafalarinda bir plan var artik nedir bilmiyoruz. Bu planda Turkiye yerle bir edilecekse edilir. Demekki daha vakti gelmedi

Abuk subuk konusup karsisinda kim oldugunu unutuyor bizimkiler. Mantik hukuk akil ariyor yok uluslararasi hukuk diyor yok adalet diyor

Karsindaki 500 kiloluk bir goril sen 50 kiloluk adamsin. Aklini kullanip kendini nasil kurtaracagini dusunecegine dan dun konusuyorsun. Aptal politikalar yuzunden Turkiye yerle bir olacak. Bir gun bizi terorist ulke ilan etseler ne yapabilirsin? Su anda 8 ulkeye vize yasagi var bir de biz katildik bu listeye. Gidisat cok kotu hemde cok cok kotu

Amerika asla gulen i vermez cunku gulen bir amerikan projesi. Senin Izmirdeki kici kirik hristiyan papaz olse amerikanin umrunda degil. Ama bunu anlamiyorlar.

Bir tek anlayanlar TUrkiyedeki zenginler. Coktan ABD de yada yurtdisindan baska yerde evlerin aldilar ve bir suru yabanci sirket mal mulk satip kactilar birden bire. Acaba ne duydularda ulkeden tuyduler?

Sayfa 793/1009 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •