ISCTR oyuna katılmadı.
Herif sevmiyor ISCTR yi.
Genel Müdürü de zamanında bize çok yabancı geliyor ortak olalım size şeklinde, biz kabul etmiyoruz milli kalmak istiyoruz demişti.
ISCTR oyuna katılmadı.
Herif sevmiyor ISCTR yi.
Genel Müdürü de zamanında bize çok yabancı geliyor ortak olalım size şeklinde, biz kabul etmiyoruz milli kalmak istiyoruz demişti.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
boşluk dolacak herhalde 1041xx deki...
endeks fişekleme yi yaptı. ama henüz roket leme kıvamına gelmedi.onuda roket ler devreye girince yazarız.artık kırılma yerine geldik. belkide yarına bırakırlar izleyip göreceğiz..
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
baba dirençlerin geçildiğini görürüz ancak dirençler geçildiğinde bide uyandırmama maksatlı geri çekilmeler olabiliyor. direkmi basar gider yoksa geri çekilip öylemi basar buna dikkat etmek lazım.sonuç baba direnç hala geçilmedi..
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
İblis fırsat kaçıyor havası veremedi.
Zamanında Sirkeci'de geziyorum biri tezgahlara yığmış elbiseleri "Beyoğlu'nda kapanan bir mağaza" diye satıyor onlarca kişi kapış kapış alıyor.
Ben de bu fırsat bir daha gelmez diye bir pardesü aldım.
Aradan belki bir yıl geçti, yine Sirkeci'deyim adam aynı yerde aynı şekilde şekilde yığmış malları "Beyoğlu'nda kapanan bir mağaza" diye bağırıyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
4000 i gap 5000 lik sert dususun tepkisi 1500 bilemedin yarisi kadar olur.
O uyduruk grafik cizgilerle herseye normal diyip amatorleri heveslendirmeyin bu dandik borsaya.
Is bittikten sonra 500 tane cizgi cekip aaaa bu boylemis denır. Yuzlerce noktadan cizgi cekilebiliyor.
99 dan iki seansta dususn tamamini geri alacak diyen varmidi ( vize krizinde gelisme olmamasina ragmen )
Gerisi goygoy. 10 numara servet transferi oldu
Yer İmleri