Sayfa 527/1006 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 4,209 - 4,216 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    ben oldum dostum.
    y.t.d
    aha, moral bozmak için direkt sormadım...ama tahmin ettim...kısa vadede buradan dönse ve üzülsen de..uzun vadede stopuna sıkı sıkıya uyduğun için kat kat fazla faydasını görürsün.

eskiden açık pozisyonları anlık görürdük ve bir şeyler çıkarmaya çalışırdık..şimdi böyle forumdaşa soruyoruz stop oalan var mı diye.

bu akşam fed olmasa buradan döner görüşünde daha iddialı olurdum da...fed sonrası %90 aldılar piyasaları, bu nedenle yarın tüm dünyada fed sonrası alışlar olabilir.

kafalar karışık sonuçta.

2. Gece burası karamsarlık dolu batıyoruz sabah gunluk güneşlik 😀😀😀

SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. bence hem vadelinin hem doların grafiği gayet güzel çalışıyor...
    ayak uyduramayan arkadaş grafiğine çektiği çizgileri tekrar kontrol etmeli...
    son durum...

Ne teknik analiz, nede insanlar 1 dakika sonrasını bilemez. Grafikler sadece "ne olursa ne yapmanızı yada yapmamanızı" gösterebilir. Fazlası değil...

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    yine iddialı saçma sapan yorumlar..2 gün önce dolartl 3,8 leri gördüğünde kimseden ses çıkmıyordu!!!
    Biz dolar alan burdan bu bahane ile beter olsun derken sen topiğinde ellerini avuşturmuş kelepir kağıt arıyodun!!!

5.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Biz dolar alan burdan bu bahane ile beter olsun derken sen topiğinde ellerini avuşturmuş kelepir kağıt arıyodun!!!
    finansal piyasalarda işlem yapıyoruz..burası hacı baba tekkesi değil.

benim param değerli, pahalı hisse almam...pazar gecesi ptesi için güzel fırsatlar olabilir demişim..yani alım fırsatı olarak uyarmışım arkadaşları...neden işine gelmedi anlamadım.

bu kafa ile 2008 deki gibi yine ağlarsın yakında.

6. refet diye bir prof konuşuyor bloomberght de...çok güzel-mantıklı şeyle söylüyor..normalde böyle mantıklı konuşan adamı pek çıkarmazlar tv ye...izleyin, faydalanın derim.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    siz şortladıkça alırlar,sistem böyle çünkü
    son fiyat kaç
    belki günün tepesine yaklaşmıştır
    Hamdım Piştim Yandım

8. Refet Gurkaynak:BHT :Bu kadar volatil bir ülkede yaşamak zor; Türkiye'de yaşayarak büyük risk alıyorsunuz

HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 527/1006 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •