Sayfa 604/1006 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 4,825 - 4,832 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Ta kendisi mi

daha dogru anlamanize yardimci olayim ; ponzide primit dedigimiz olay vardir ustteki ilk giren parayi goturur,onun altindakine girenler ise sayet sisteme para akisi olmaz ise patlar yani avcunu yalar ...

ponzide para kazanman icin birini altina uye yapman gerekir .. ve ayrica ponzide herhangi bir urun veya uretim yoktur ortada ..Bu sartlardan herhangi biri veya ikisi veya ucu birden var ise bu ponzidir ...

Bitcoinde kimseyi altina uye yapmak zorunda degilsin , alirsin satarsin para kazanirsin veya kaybedersin .Sadece bu bile ponzi olmadiginin gostergesidir .

Ayrica ponzideki gibi Pramit sistemi ; ustteki ,alttaki diye bir tanimlama yoktur ..Sadece bu bile ponzi olmadiginin gostergsidir Herkes esit durumdadir .. Kim dogru trade ederse o parayi goturur ..

Ortada bir urun vardir bir uretim vardir hernekadar karsiligi olmasada ...

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Abd keser ama benim tanidigim Cb bu cezayi asla odemez
    Doğru, cezayı sen ben ödeyeceğiz..!

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    UBS veHCBS ye ceza verilirken, ABD linin şu kadar senedi var,ya da hissesi var diye bakıldığını sanıyırsan,yanılıyırsun. Bugün ABD basını Erdoğan'ı yerin dibine sokuyor.. çekindikleri mi var ?

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Abd basini fed den buraya para taşıyan merril in 100 bin longunu da yazmis mi.

Istemedigi sevmedigi ulkeye niye para getiriyorlar bunlar.

hacim yok, hareket yok, pek yazan da yok. bari bir başarı hikayesi -öğle arası okuması- koyayım:

fetö'ye senelerce kaynak aktaran, tüm şirket hisselerinde senelerdir ky nin duman olduğu, hırsızlık ve manüplasyon suçlarından onanmış müebbete kadar cezası bulunan g. ö. bilindiği üzere gürcistan'a kaçmış; ancak o da kandırıldığını söyledikten sonra cezalar kaldırılmıştı. y. dışı çıkış yasağı olan g.ö. nün oraya nasıl gittiği merak konusuydu.

sürekli yaptığı kazalar, muavinlerin yolcuların suratına salep & ayran dökmek dahil enteresan uygulamalarıyla gündeme gelen şirketin sahibi g.ö. senelerdir tivittirde yıkama yağlama işleriyle meşguldü. kardeşi t. ö. bilindiği gibi istanbul'da 24 saat veliefendi at sahipleri locasında elinde fiskisi, ekürisiyle ilgileniyor!!. daha önce asli üye olma işlemleri başarısızlıkla sonuçlandı, hatta son seçimde adaylar arasından en düşük oyu almıştı elitler grubundan s...i yemişti diğer bir ifadeyle.

taliphan isimli müthiş orijine sahip atı başarılı bir koşu yaşamından sonra emekliye ayrılıp aygır olmuştu. işte bugün, ilk jenerasyon yavrularından biri sahada koşacak. güzel tayın ismi tayyiphan ))))
    http://www.tjk.org/TR/YarisSever/Que...ter_AtId=67857

ayaklarının düz basmasını temenni ederim. önüzümdeki senelerde t.ö. asli üye, g.ö. de vekil olarak görülürse yeni türkiye'den bir başarı hikayesi daha mutlu sonla tamamlanmış olacak.

5.  Alıntı Originally Posted by paradigma Yazıyı Oku
    daha dogru anlamanize yardimci olayim ; ponzide primit dedigimiz olay vardir ustteki ilk giren parayi goturur,onun altindakine girenler ise sayet sisteme para akisi olmaz ise patlar yani avcunu yalar ...

ponzide para kazanman icin birini altina uye yapman gerekir .. ve ayrica ponzide herhangi bir urun veya uretim yoktur ortada ..Bu sartlardan herhangi biri veya ikisi veya ucu birden var ise bu ponzidir ...

Bitcoinde kimseyi altina uye yapmak zorunda degilsin , alirsin satarsin para kazanirsin veya kaybedersin .Sadece bu bile ponzi olmadiginin gostergesidir .

Ayrica ponzideki gibi Pramit sistemi ; ustteki ,alttaki diye bir tanimlama yoktur ..Sadece bu bile ponzi olmadiginin gostergsidir Herkes esit durumdadir .. Kim dogru trade ederse o parayi goturur ..

Ortada bir urun vardir bir uretim vardir hernekadar karsiligi olmasada ...
    Yani en tepeden malı alıp fiyatın uzun yıllar orayı görememesi, ilk alanların bilmem kaç kat kazanıp son girenlerin zarar etmesi sadece balondan oluyo ozaman..aynı 2010 Eylülde 108 tlden gram altın alanların şu an paralarının kuşa dönmesi gibi..herkesi uayrmak vatandaşlık görevimiz..ALTININ PARA ETMEDİĞİ BİR FİNANSAL SİSTEMDE BÖYLE NE İDÜĞÜ BELİRSİZ ŞEYLERE BİRİKİMİNİZİ KAPTIRMAYIN!!

6.  Alıntı Originally Posted by KAHRAMAN Yazıyı Oku
    Sn. silas17 cezanızın bitmesine sevindim. İçki şişeleri dışındaki paylaşımlarınızı, grafiklerinizi değerli buluyorum. Seans arası topiğe pek bakmam ama görünce bir teşekkür yazmak istedim. İtibar içinde dön dolaş diyor.
    ben teşekkür ederim sayın Kahraman...
    eskilerde sadece grafik değil, muhabbet müzik karikatür vs. de olurdu...
    şimdilerde düz yazı ve siyaset-ki onun bile doğru düzgün tartışalamadığı bir ortam olmuş...
    malesef ya trolsün-ya değil, ortası yok...
    tahrik tahrik tahrik,
    sonra fıttırıp küfürü basıncada, adamın beyinciği uyuşmuş, içinden şeytan çıktı falan filan...
    işin garibi herkes eskiyi özlüyo, ama gereği için bişey yapmıyo...
    neyse, lafı uzattım...
    selamlar saygılar sevgili dostum...
    bol kazançlarınız olsun
    Ne teknik analiz, nede insanlar 1 dakika sonrasını bilemez. Grafikler sadece "ne olursa ne yapmanızı yada yapmamanızı" gösterebilir. Fazlası değil...

7.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Yani en tepeden malı alıp fiyatın uzun yıllar orayı görememesi, ilk alanların bilmem kaç kat kazanıp son girenlerin zarar etmesi sadece balondan oluyo ozaman..aynı 2010 Eylülde 108 tlden gram altın alanların şu an paralarının kuşa dönmesi gibi..herkesi uayrmak vatandaşlık görevimiz..ALTININ PARA ETMEDİĞİ BİR FİNANSAL SİSTEMDE BÖYLE NE İDÜĞÜ BELİRSİZ ŞEYLERE BİRİKİMİNİZİ KAPTIRMAYIN!!

evet bu paradigmadan yaklasmak dogru olup (kaldiki bende katiliyorum ),yatirip yapmak veya yapmamak sizin tasarrufunuzdadir ... fakat ponzi tanimlamasi yanlistir ...

Borsada yatırımcı sayıları açıklandı :
    1000-5000 tl parası olanlar 111669 kişi
    5000-10000 tl = 65196 kişi
    10000-20000 tl = 68265 kişi
    20000-50000 tl = 89087 kişi
    50000-100000 tl = 50093 kişi
    100000-250000 tl = 37806 kişi
    250000-500000 tl = 13808 kişi
    500000-1000000 tl = 6817 kişi
    1000000 ve üstü = 5537 kişi

Sayfa 604/1006 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon

Yer İmleri