Sayfa 352/997 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. dostlar mevduatmı iyi likit fon mu daha iyi...teşekkür ederim...

2.  Alıntı Originally Posted by snnaks Yazıyı Oku
    dostlar mevduatmı iyi likit fon mu daha iyi...teşekkür ederim...
    Mevduat daha iyidir.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

3.  Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    geçen hafta ve dün olmak üzere enpara aradı , önceden mevduatınız vardı neden şimdi yok diye , bende paracıklar Aktif, rodea ve burgan da dolaşıyor, sizin faizler düşük kaldığını söyledim , mt bizim avantajımız var deyince benim işim olmuyor faizleriniz düşük kaldı dedim

yakın zamanda en para faizleri artırabilir diye düşünüyorum
    YTD
    rodea ve burgana göre ne avantajı var ki?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

4.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    mevduat daha iyidir.
    neden acaba sebebinide söylersen sevinirim...teşekkür ederim

5. Devalle ilgisi yok.
    TL'yi yönetmekten sorumlu bir devlet kurumunun hangi firmanın ne kadar döviz borcu var ve döviz alımını neden yapıyor gibi bilgilere ulaşmasından daha doğal ne olabilir?

Alıntı Originally Posted by dreamworld Yazıyı Oku
    muhtemel gelecek muthis bir devale hazırlık yani???

6.  Alıntı Originally Posted by cemalbb Yazıyı Oku
    dün akşam hsbc den aradılar, 250 k ya kadar % 15 kampanyası varmış. hiç yapan oldu mu? arayan hsbc ama ben yine de bir an çekindim.

ne dersiniz forumdaşlar bu işe ?
    Aylardır bu kampanyaları var sadece uzun süredir çalışmayan eski müşterilere tanımlıyorlar, yeni müşteriye yok. Çıkışta alacakları eft masrafı girişte elde ettiğiniz extra getiriyi götürüyor.Temditte oran düşük veriyorlar.Vade dönüşü nakit taşırım diyen girsin ,en fazla 45 güne kadar diye hatırlıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Devalle ilgisi yok.
    TL'yi yönetmekten sorumlu bir devlet kurumunun hangi firmanın ne kadar döviz borcu var ve döviz alımını neden yapıyor gibi bilgilere ulaşmasından daha doğal ne olabilir?
    Bunu son 5 senedir zaten tcmb milimi milimine takip ediyor. Sadece yasal boşluk kalmasın diye çıkartılmış bir yasa.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8. Son 1 senedeki sonuçlara bakarak bir ömür için varsayımlarda bulunuyorsanız Allah size kolaylık versin ne diyebiliriz başka? Gidin geçmişte doların düştüğü ya da yatayda kaldığı uzun yıllara bakın ve kendinize şu soruyo sorun:
    Mesela 10 yıl döviz yükselmeseydi ve ben de TL mevduat yerine dövizde olsa idim bekleyebilir miydim?
    Ben söyleyeyim bikaç sene beklerdin sonra TL'ye dönerdin ve baştan beri TL'de olanalra göre ciddi bir zararın olurdu. Bugün tepeden dolar alanların durumunu da görüyoruz ileride daha da göreceğiz.
    Şimdiden zarardalar ama zararları hergün daha da artıyor.
    Dövizin istediğiniz hızda artmasını ben de isterim ama böyle birşey olmayacak.
    Keşke olsa.

Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Herkese Günaydınlar...
    Sizlere bir bilgi aktarımı yapmak istiyorum.
    Geçen yıl (2016) bugün usdtry 3.1130 ile tarihi rekor kırmıştı. O gün de e-turuncu üyesi olmuştum. Bugün son günüm. Bugün usdtry 3.6550'lerde küçük sade bir hesap:
    3.65-3.11=0.54
    0.54÷3.11=0.17.36
    1 Yıllık net faizi:0.328
    0.1736+0.328=0.2064
    Net getiri oranı= % 20.64 (kemiksiz)
    Brüt (TL.Banka) =%24.28 (kemikli)
    Sevgili powerpc'ye benden ayrıca selamlar olsun. Powerpc'ye saldıranların haklı olmadığı net olarak işte ortada.
    (Not:Bu durum Kabile devleti olmadığımızdan olsa gerek)

Sayfa 352/997 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •