8-10 aracı kurumla çalıştım şuan çok iyi olan kurumlardada hesabım var onbinde 2 le çalışan kurumlardada hesabım var. Düşük komsiyon verinde bazı konularda kıt hizmet alıyorsun.

Örnek vereyim. onbinde 2 ile çalıştıgım kurumların internet sitesine giriyorsun içi boş içinde gecikmeli olarak izleyecegin java matriks, forex vs ekran yok. eft gönderecen telefonla talimat verecen , voba para aktaracan telefonla talimat verecen, para çekecen telefonla talimat verecen , daha sayamayacagım bir sürü sıkıntı yıl 2017 hala 2000 model internet siteleri var. Adam akıllı hesap ekstresi , kar zarar raporu , işlem hacmi raporu alamıyorsun. Araştırma strateji raporu konusu felan sıfır. Burda ben bir aracı kurumu kastedmiyorum belki 80 aracı kurum varsa 40-50 si böyle

Yüksek komisyon ödedigim kurumlarda üste saydıgım şeylerin hepsi sitesinde mevcut. Binde 1 ödedigim bir aracı kurumdan biraz bahsedeyim. Sitesinde 15 dk gecikmeli java matris, forex web plus var. Her türlü talimatı internetten yapıyorsun. Komisyondan başka hiç masrafın yok istedigim kadar eft yap , para aktarma çekme , daha bir çok talimatı sitesinden yapabiliyorsun. Hacim yapınca ücretsiz ekrarını veriyor. Sitesinde bir sürü araştırma raporu , analiz araçları vs imkanlar var. Kendi mobil sitesi, kendi anroid uygulaması var. Mesela mobil sitesi olan aracı kurum 3-5 geçmez. küçük bir ayrıntı fakat var işte

Ben hangisini tercih ediyorum düşük komisyonlu aracı kurumu tercih ediyorum. Artık android, iphone , investing vs bir çok uygulama işlem çeşitligi sayesinde aracı kurumun sitesi zayıf olsa da sorun olmuyor.

Peki benim aradıgım ney 2 kurumdaki hizmetleri birleştirmek . Aşağıdaki fonksiyonel hizmetleri düşük komisyon veren aracı kurumdan almak. Böyle bir kurum arıyorum.

Şuan biraz zorlasan endüşük hacime bile Hisse viop için kapıyı Onbinde 2 ile açıyorlar.