Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Sayın umutabi,2000 veya 1999 yılı,Erzurum üzerinden Karadeniz gezisi yapıyorum özel araçla,Erzurum da kebap molası verdik,arkamdaki kadın(Alamancıydı)hem yiyor hemde yanındaki kardeşine kombassana 60k mark yatırdım şu kadar verdi,fadıl a 100k mark verdim bu kadar verdi diye kafamı şişirmişti,sonradan o verilen paralar misliyle kendinden çıktı herhalde.
EYÜP GÖKTÜRK FORS'DAN KC RESİDANCE'DE 3+1 150M2 ARAKAT DAİRE 3.850 TL
Aidat (TL) 1.350 Tl
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...78690265/detay
Kiranın %35 i kadar aidat var nasıl ama !....
3’üncü havalimanı inşaatında Süper Beşli'ye 4,5 milyar Avroluk kıyak iddiası
http://www.patronlardunyasi.com/habe...iddiasi/197036
Almanlar bizi kıskanıyor![]()
Cübbeli diyince bi durmak lazım.Hocam ben bunların ciğerini biliyorum , 8 senem bunların içinde geçti. En son profesyonel olarak çalıştığım şirket bunların cemaatinden. Fabrikada büyük mescit de var , maaşlı imam da çalıştırıyoruz. İmam bunun öğrencilerinden. Cübbeli malum sebeplerden hapiste iken (hapise girme nedenini burada açıklamayayım) , Cuma namazında namazdan sonra vaaz veriyor bunun öğrencisi imam . İftira sonucu içeri tıkılan muhterem hocamızın en kısa sürede tahliyesi içiiiiiiiinnnnn . Cemaatten amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn . Bu Cübbelinin , Asya yakasında Dudullu ya yakın bir komplexi var , 3-5 tane büyük apartman şeklinde , içinde yurtlar var çocukların kaldığı , parklar , ibadet yerleri , çek geniş bir alan. Her sene hatim indiren hoca törenleri yaparlar , ortalama 20.000 hoca . Dünyanın her yerinden hocalar da gelir , aileleleriyle de gelirler. Fenerbahçe Stadının full olduğunu düşün , ondan daha büyük bir kalabalık. Yerlerinin büyüklüğünü de buna göre tasavvur et. Biz de gıda sponsorluğunu yapıyoruz bu törenin. Tören sonrası ertesi hafta toplantı istedi bunların yönetimi. Meğer ibadet yerlerinin alt taraflarında saunalar varmış , sen mühendis adamsın , bu saunaları aroma kokulu nasıl yapabiliriz bunu bi araştırıp buraya kuralım (tabi ki bize kitliyorlar masrafı) Ben kokulu saunayı da hayatımda ilk orada duymuşum. Daha neler neler ... Yatacak yerleri yok gerçekten.
Yer İmleri