Tebrikler Mert abim yine ilk vuruşta burnunu kırdın![]()
Fildişi Sahili huberini atlamayalim be ya...3 gundur huber bultenlerinde bu huber...
Oradan neler cikacak neler, goslerinize, kulaklariniza inanamayeceksiniz. 6 ay once yazdiydim Fildisi Sahili deye...
akşam yıldızı doji yaptı x30 hem tl hemde dolar grafiklerinde
[IMG][/IMG]
https://www.youtube.com/watch?v=hJ8lPj1xJzk
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil şahsi görüşlerimdir...
twitter: @harputlu00023
16.10.17 kapanış
Vobyvade 131450 (uzlaşma 131375) kapattı ...
Gün'e güzel bir düet ile başladık başka güzel bir düet ile bitirelim.
https://www.youtube.com/watch?v=Dj7stWQ4_MA
Tüm dostlarıma huzurlu bir gece diliyorum.![]()
Hayat hoş gerisi boş
yaw dayı nası çözcez senin şifreleri ...zati pala bizi aptal etmiş sende geliyon bizle eğleniyon...nası gidiyo voip işleri kuzucukla tırları dolduruyon mu yaw bu kader parayı ne yapçeniz sanki hacı olcanız da para biriktiriyonuz...siyasi hayatımız tamda çekirdek çitlemelik olmuşken yoksun canikom...ne olucak bu i .melih torunlarınla parkta mı oynucek yogusam angaraya yeni dinazor heykelleri mi yapıcak...vizeler ne olur abi ...amrikayı belki bi gün görerim diye hayel gurarken tüm seçimlerinde destek verdiğimiz aydın doğanın davla argadaşı bize madik attı...bide dalabani var ortadogunun en zalak adamı...yeni ülgeni inşa etsinler ,petrolünü satsınlar,zırtını kaşısınlar sen git ben özgür olcam de...sanki köle izauranın eniştersi sanısın sahip bunu s2yo...zuriyede ne oluyo heç bilmiyon işler orda çoh karıştı ...bütün dünya orda da düşman kim bilemedim...analiz yapmayı öğrettin saol da sensiz tadı çıkmıyor...ellerinden öperim ihtiyar...seviyon seni
Yok be ya eglenmiyon...Fildisi Sahilinde kargo ucagi dustu deye butun huber kanallar7nda 3 gun boyunca verildi. Demek ki bizi ilgilendiren bir huber bu.
Kuzu Hocam tirlari doldurur, ben anca parami geri alabildim.
Sifreleri cozmek artik kolay abi. Domino taslari gibi hepsi birbirine bagli. Bak ben bir tanrsini cozem, gerisini sen zati cozersin.
Ispanya 2008 krizinden sonra feci yamulduydu. Fakat dogru ekonomik politikalarla toparladilar. Ispanyanin son aciklanan buyume rakamlari mukemmel.
Bunnara buyuk ihtimal Almanlar gazi verdi ve senelerdir tozlu raflarda duran Cebeli Tarik dosyasini raftan endiriverdiler. Cebeli Tarik, Ingiltere'nin kontrolunde 30.000 nufuslu bir ulkedir. Cebeli Tarik bogazi burdan kontrol edilir. Ispanya burada referandum talep etti.
Sonra Las Vegas' da ucagi falan olan zengin ve 60 yasin ustunde bir adam, konser izleyenleri tarayiverdi. Abd'nin guneyinde on milyonlarca, anadili Ispanyolca olan guney Amerikano yasar.
Bu Abd ic savasinin sinyalidir. Abd ulkesindeki gocmenleri ya geldikleri yere ya da ahirete gondermek zorundadir. Yoktur baska caresi. Bunu yaparken Ispanya'nin gucsuz ve ic sorunlariyla bogusur durumda olmasi garanti edilmelidir.
Cunku tarihsel anlamda, tum Espanyollarin hafizasinda kayitli bir hadise vardir. Ispanya, Ingiltere'den onceki Emperyal devlettir. 1898'de Kuba'da Uss Maine adindaki Abd askeri gemisi batirilir. Abd bundan Ispanya'yi sorumlu tutar. Kuba o donemde Ispanyanin somurgesidir. Abd bu olayi bahane ederek Kuba ve Filipinleri ele gecirir ve dunyada adi gecen bir emperyal devlet haline gelir.1970'de ise adeta dalga gecer gibi, 1898'de Uss Maine'nin batmasi ile ilgili olayda Ispanya'nin bir sorumlulugu olmadigini resmen kabul eder.
2000 yilindan sonraki bir tarih de sinci tam hatirlayamadim, Ispanya'da secimler vardi. Iktidarda muhafazakarlar vardi, secimleri kazanmalarina da garanti gozuyle bakiliyordu. Bu esnada ise Ispanya'nin Irak'da askeri birligi bulunuyordu. Secimlerden galiba bir-iki gun once Ispanyada ciddi bir teror saldirisi olmustu ve secimi sosyalistler kazandilar ve derhal Ispanyol askerini Irak'tan cektilerdi.
Bence o saldirinin arkasinda da Abd vardi ve Ispanya'da olusan algi da bu yondeydi. Bu sebeple Ispanyol secmen, Abd'nin isteginin tersi yonde davrandi. Cunku tarihsel hafiza devreye girdmisti.
Bence boyle abi...Ben de seni seviyom vallah...
Yer İmleri