Sayfa 59/612 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon
Arama sonucu : 4892 madde; 465 - 472 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

Alıntı Originally Posted by Hadibe Yazıyı Oku
    <br />
    <br />
    sizi benden iyi veya benim kadar benim yaşadıklarımı yaşayanlar anlar..o kadar kırgınım.o kadar küskünüm ki,bir zamanlar dereler gibi akan gözyaşlarım,artık serüm suyunun damlacıklarına döndü.enson oğlumun doğuşunda 17 yıl önce,belki ilerde oğlum büyüyüp de üniversiteye başlayınca eğitimini harçarım diyerek aldığım viking hisselerini kim hem bir krş kazandırmayı boşver,hisseleri elimden alacaklarını düşünebilirdi... inanki bu kuçuk hikaye...<br />
    oylesine bişman bezgin ve okadarda perişan edilmiş insanlar varki,yazabilseler inanki topik batar.

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın terzico yaşadıklarınız için gerçekten üzüldüm. Belki de Viking uzun vade toplamak için iyi bir kağıt değildi. Karını arttırma, Temettü dağıtımı politikası vb. Gördüğüm kadarı ile 1 kere dağıtmış. (1997 de)

Bende çocuğum için UV düşüncesiyle çalışıyorum. Petun farklı görünüyor. Toplanabilir bir kağıt ancak kötü günler geçiriyor. Karı düştü, Biste uyum sağlayamadı. Benim önemsediğim 5 kağıttan biri

Rakamlarla Petun konusuna gelince.

Grafik, tablo falan nasıl paylaşılır bilmediğim için düşüncemi şöyle özetleyeyim.

10 gündür yabancı payı artıyor.
    https://www.paraborsa.net/i/gunluk-y...im-29-08-2017/

Grafik incelemesinde 55 günlük Üssel ortalama ve trend çizgisi (9,93) ile kesişiyor. Buralardan bir tepki verebilir. Bundan sonra destekler 9,86 ve 9,70 (daha güçlü) gibi gözüküyor.

Sözün özü buralardan toplamaya devamla alınabilir diye düşünüyorum. Hayırlısı,,,YTD[/QUOTE]
    Bunlar böyle

2. petun iyidir uzun vadede üzmez...her zaman diyorum emeklilik kagıdım nasipse...bu günler de geçer kar artar satışlar artar...güvenilir ve bilinirliği en iyi markalardan biri...

En iyisi bu yaşarlar
    Bulaşmamak
    Y.t.d

4. 9 aylık kar 35 in altında gelirse daha da aşağı gideriz...40 ve ustu olursa tekrar 10 üzeri atarız...

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Bilançoya yaklaşık 2 hafta kaldı,bakalım ne gelecek?

6.  Alıntı Originally Posted by konkasor34 Yazıyı Oku
    ben 40 üzerinde gelecek diye tahmin ediyorum...süprize açık bir bilanço olacak...9,50 den ufak aldım biriktirmeye devam...
    40 civarı gelirse süper olur
    YTD

yazık yazık burda ömür
    tüketenlere
    Y.t.d

8. terzico sen kesin 20-25 yas arası yatırım yapmayı bilmeyen birisin...gidip viking vb. aldıgına göre...sonra gelip burda petun kötülemeye çalışarak eline ne geçiyor anlamıyorum...2009 dan beri ufak ufak biriklerim, şükürler olsun ki her sene hatırı sayılır temettü aldım almaya da devam edecem nasip olursa...ayrıca portföydeki diger kagıtlarda aselsan(maliyetim 2,8 civarı),tskb ve adana çimeno b grubu...bu hisselerde de maliyetim bayaga düşük...istersen sana yatırım dersi verebilirim...

Sayfa 59/612 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •