Sayfa 675/1006 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 5,393 - 5,400 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    Gitsin, gökler onun. Yer çekimi sonunda galip gelecektir.

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kenarda duyabiliyorsan çok güzel..en azından short açıp sermayeden yemezsin..110 bin üstü bu sefer hareket hızlanacak çünkü

2. Sortcularin don atlete kadar soydu sanirim onlarida almadan dusmicek 😂 surdan sort burdan long yazilarina bakarak kimse poz almiyordur umarim fena tokatliyor vopistan katarin parasini duydu sanirim sanayi sirketleri bankalar hala ayak uydurmadi yukselise son sortcu kalana kadar aliyo palacan 140 sort yerinden 20 kusur dustu ordan acilmayan sorttan medet umulurmu yahu herkeze bol sans

3.  Alıntı Originally Posted by alibey Yazıyı Oku
    Ağalar sabah parayı vurmuş.Sayım işi bitsin alacam diyor.Şortlar verildi uzuna geçtik 130.875 lerden.

GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    132.200 den flatladık. şort yok düşerse tekrar uzun bizden alanda kazansın. Dün şorttan bugün uzundan çalkala pala çalkala
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

4. Başbakan Halkbank aracılığı esnafa 500 bin limitli taşıt ve iş yeri alımı için hazine destekli kredi verilecek diye söyledi, vade 5 ve 10 yıl olacakmış. İşletme kredisi kimiti de 200 bin olacakmış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Başbakan Halkbank aracılığı esnafa 500 bin limitli taşıt ve iş yeri alımı için hazine destekli kredi verilecek diye söyledi, vade 5 ve 10 yıl olacakmış. İşletme kredisi kimiti de 200 bin olacakmış.
    Ah halk ah 12.90 dan aldik baya lot vop oynasam koseydim 😂 halk kredi versede ucus yapsa su dava ne olcasa olsada gorsek yaf

6. Bear ustam bana kardemir d 12 ay totel ve dünakşamki pastasını atabilirmisin teşekkür ederim

7. mavilim mavişelim

8.  Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Ah halk ah 12.90 dan aldik baya lot vop oynasam koseydim �� halk kredi versede ucus yapsa su dava ne olcasa olsada gorsek yaf

Ben şöyle düşünüyorum, felaketten para kazanılmaz, Halkbank davası boşa çıkabilir.

Halkbank'a ceza kesmek tüm bankacılık sistemine ceza demektir o zaman ortada borsa kalmaz.

O şekilde ters mantık ile izleyeceğim.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 675/1006 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •