Sayfa 84/735 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 665 - 672 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1. Arkadaşlar takaslar çok iyi.kapanişa yakin yapikredi malinin tamamini gedike devretti.3.63 ort ile gedik 854k alimla ilk sirada kapatti.takip ettiğim kadariyla hisse gidince spek baskilayip düşürdü ki daha fazla mal aldi.eğer spek doyuma ulaştiysa yakin zamanda hisse gidebilir.bu arada hisse yükselişe geçtiğinde spekte 3.70 ort ile 600k vardi.önce satti sonra geri topladi.hem lot artti hemde ort yi 7 kademe düşürdü.ytd dir.

para girişi

para çıkışı

3.  Alıntı Originally Posted by Bayrak_31_16 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar takaslar çok iyi.kapanişa yakin yapikredi malinin tamamini gedike devretti.3.63 ort ile gedik 854k alimla ilk sirada kapatti.takip ettiğim kadariyla hisse gidince spek baskilayip düşürdü ki daha fazla mal aldi.eğer spek doyuma ulaştiysa yakin zamanda hisse gidebilir.bu arada hisse yükselişe geçtiğinde spekte 3.70 ort ile 600k vardi.önce satti sonra geri topladi.hem lot artti hemde ort yi 7 kademe düşürdü.ytd dir.
    Gercekte kimse bu tahtada bir gunde 854 bin lot alamaz ve almazda.belki yapidaki kendi malinin ustine bi 100 bin almissa bilmem.sag cep sol cep.tahtada 2 grup carpisiyor.bugun yabanci cikisida dikkat cekici.286 bin gibi ciddi bir lot.kucuk karlara hemen satisa geciyolar.ufak capli adamlar spekler.tahta cok guvenli degil.vur kaclik hisse yada usten sat alttan al surekli.zaten tahtada islem yapan gedik ve marbas hicbir zaman yatirimci olmamistir borsada.gomlekci ve vurkaccilar burda islem yapar yillardir.

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Gercekte kimse bu tahtada bir gunde 854 bin lot alamaz ve almazda.belki yapidaki kendi malinin ustine bi 100 bin almissa bilmem.sag cep sol cep.tahtada 2 grup carpisiyor.bugun yabanci cikisida dikkat cekici.286 bin gibi ciddi bir lot.kucuk karlara hemen satisa geciyolar.ufak capli adamlar spekler.tahta cok guvenli degil.vur kaclik hisse yada usten sat alttan al surekli.zaten tahtada islem yapan gedik ve marbas hicbir zaman yatirimci olmamistir borsada.gomlekci ve vurkaccilar burda islem yapar yillardir.

Evet doğru diyorsun ama bu kez farkli geldi bana. Yabancinin sattiği bütün mali arti marbaşin malini aldi.yani gerçek bir alim gibi geldi bana.yoksa bu kadar saticiyla hisse taban olurdu.ytd dir

5.  Alıntı Originally Posted by Bayrak_31_16 Yazıyı Oku
    Evet doğru diyorsun ama bu kez farkli geldi bana. Yabancinin sattiği bütün mali arti marbaşin malini aldi.yani gerçek bir alim gibi geldi bana.yoksa bu kadar saticiyla hisse taban olurdu.ytd dir
    Kagida girdim 3.36 dan.bir kac gun sonra 4.29 gorup taban yemistik haberle.az daha bekleyecegim belki bir guzellik yapar 4 ustune atar yine spek amcamiz.satis yada ortaklik haberlerinden pek beklentim yok.fiyatta kuskum var.dusuk bir fiyat cikabilir.

6. 3.59 dustu.mal cikmaya calisiyolar.

7. Dun tacirlere zarar ettirdiler.elinde 130 bin lot daha kalmisti 3.75 maliyetli.ona sattirmaya calisiyolar tahminen.

8. http://www.borsagundem.com/haber/kat...eliyor/1239949

"Katar, 20 milyar dolarlık yatırım için düğmeye bastı."

Rakam çok büyük. Bakalım, yazıda ifade edilen spesifik sektörlerin dışındaki bazı sektörler de bu devasa yatırım pastasından payını alabilecek mi?

Yatırım tavsiyesi değil sadece bir kişisel kanaat açıklamasıdır.

Sayfa 84/735 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •