Sayfa 875/1009 İlkİlk ... 375775825865873874875876877885925975 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 6,993 - 7,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Maliye Bakanı Yine Senelik Alışılageldik Şovunu Yaptı

Sayın bakan ,

milletle alay eder gibi ne olacak normalde 10 lira verecektiniz biz yaptık bundan sonra 15 lira yani ekstradan 5 liracık fazla vereceksiniz diyeceğine , önce toplayamadığın ödeyenleri enayi-ahmak yerine koyduğun o vergileri topla ...

benim hayat standartımı aşağıya çekersen 2016 seçimlerde bende seni al-aşağı etmesini seçmen vatandaş olarak bilirim...

bu böyle biline.

2. çok ilginç, halen bu iktidarın seçimle gidecegini düşünenler var. seçimlerle hükümet değişimi çağını kapattik. bu çağı kapattigimiza inandığım için. fiziki altin istifime, fiziki dolar eklemeye karar verdim. zehir ve panzehir bir arada.

Alıntı Originally Posted by latino Yazıyı Oku
    Reza Zarrab'ın ABD'nın köpeği olduğu olasılığını hiç hesap edememiş reiz!
    Yine kandırılmıştır malum kandırılmaya yatkın kendisi.

Kıssadan hisse; eşek eşekliğini bilmez imiş o yüzden semer vuran çok olurmuş.

Alıntı Originally Posted by latino Yazıyı Oku
    Reza Zarrab'ın ABD'nın köpeği olduğu olasılığını hiç hesap edememiş reiz!
    Eniştenin valla suçu yok zencilerlen, klancılar sevince ne yapsın çocuk?

Valla çulsuz takımı hala bir yerlerden bulup buluşturup harcıyor , Pazar günü mecburiyetten uğramak zorunda kaldığım Forum İstanbul da cafelerin hepsi tıka basa doluydu. En basit yesen içsen adam başı 30-40 Tl den aşağı harcamazsın. Ben zaruri yeme içme harcamalarımı bile azalttım böylece benim sırtımdan ekonomi büyüsün masalına destek olmadığım gibi bu HARAMİLERİN saldıkları vergilerle benim sırtımdan prim yapmalarını da kendimce önlemiş oluyorum. Musallatlardan kurtulmak istiyorsanız sizde benzer yolu deneyin derim acizane, varsın çulsuzlar yesin içsin oynasın cırcır böcekleri gibi, bu işin kışıda var nasıl olsa.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Dolar çıkıyor, petrol çıkıyor, İMKAN deyu hükümetin ağzının sulandığı YASTIK ALTI ALTINLAR dan da hayır yok, eeee ! ne olecek şimdi ? Tek çare var yüklen yüklene bildiğin kadar BETONA ... 2019 kadar dayanacak başka bir halt var mı biz ölümlü zavallıların bilmediği ?...
    Haksızlık etmeyin ama..geçen günlerde açıkladıydı hazır beton sektör başkanı; hazır betonda ABD ve Çin'den sonra 3. sıradaymışız..

Şimdi ne olur mevduat faizini az alsanız..

Dolar almasanız..hem de vatan haini olmasanız..

Altınlarınızı da verseniz..hatta hibe etseniz..

BES'te bilumum kurumlar paranızı halletse..

İş vatandaşın, sizlerin parasına kaldı..ha gayret..

Şöyle ABD ve ÇİN'i geçsek hazır betonda..

Birinciliğe yerleşsek fena mı olur..

Çok kötüsünüz..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Altın onsu, 1309 lardan an itibariyle 1284 dolar.

Dolar kuruyla korelasyonu düşünüldüğünde bir şeyi mi işaret ediyor acaba?

Sayfa 875/1009 İlkİlk ... 375775825865873874875876877885925975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •