Sayfa 73/639 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 577 - 584 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. Genel kurul konusunda 2 baskı var, bunlardan birisi SPK bülteninde yer aldığı üzere rücu meselesi. Diğeri ise denetim firmasının olumlu görüşünün, genel kurulda karar alınması şartına bağlanmış olması.
    Fiyat hedefleri kesinlikle daha aşağılarda bir bant aralığında revize edilmiştir. Muhtemelen maliyet+yıllık mevduat oranını alıp, gemiyi terk edecekler. Batacaksa bile, hangi hisse olursa olsun; mutlaka "son" bir vurgun yapılır. Maliyetlerini bilmediğimiz için sadece varsayımda bulunabiliriz.
    Nûn

2.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Fiyat hedefleri kesinlikle daha aşağılarda bir bant aralığında revize edilmiştir. Muhtemelen maliyet+yıllık mevduat oranını alıp, gemiyi terk edecekler.
    üstad bu ifadeden ne kast ediyorsunuz..
    gemiyi terk edecek olan spek mi patron mu..
    ve bu fiyatlığı hangi aralıkta revize edilmiş olabilir sizce....

3.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Diğer değişkenler sabitken,tahta kapanır hocam.Yaklaşık 80-90 milyonluk bir hazine zararı var ortada,cezası-zammı-faizi hariç...

Hacze konu edilmesin diye,3-4 şirket çalışanına devredilen hisseler satılamayacak hale gelir.

Olmadık baskı kurularak,garibanın elinden yok pahasına alınan hisseler satılamayacak hale gelir.

Bizim elimizdeki hisseler satılamayacak hale gelir.

Bize zaten olan oldu,hayatın cümle tokadını yemişiz de;onların canı tezdir,onlar alışık değillerdir hocam...
    Kendi fikrimi soyleyim...

Hangi sebep olursa olsun en kötü şartta bile 1 liraya kadar yolculuk yapılır üstünü bilemem...

Gelişmeler olumlu olursa zaten uzun vadede 2.5 lira üstüne gider ama olumsuz olacak ise bile ben yine geçen yıl olduğu gibi 87 kuruş deneyecek ve üstüne atıp çekilecektir diye tahmin ediyorum...

Bu saatten sonra herşey olağanüstü genel kurula ve çıkacak kararlara göre hisse fiyatı fiyatlanacaktir...

Ben de son bir vurgun olacağına inanıyorum...

Ataç yanlış hatırlamıyorsam elimde iken güzel bir kar ile sattiktan kısa bir süre sonra tahta kapandı...

Artog da öyle olmuştu alıp sattım 5_ 6 ay sonra tahtası kapandı...

Akpaz da bir hareket olur nereye kadar gider bilemem...

4.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Kendi fikrimi soyleyim...

Hangi sebep olursa olsun en kötü şartta bile 1 liraya kadar yolculuk yapılır üstünü bilemem...

Gelişmeler olumlu olursa zaten uzun vadede 2.5 lira üstüne gider ama olumsuz olacak ise bile ben yine geçen yıl olduğu gibi 87 kuruş deneyecek ve üstüne atıp çekilecektir diye tahmin ediyorum...

Bu saatten sonra herşey olağanüstü genel kurula ve çıkacak kararlara göre hisse fiyatı fiyatlanacaktir...

Ben de son bir vurgun olacağına inanıyorum...

Ataç yanlış hatırlamıyorsam elimde iken güzel bir kar ile sattiktan kısa bir süre sonra tahta kapandı...

Artog da öyle olmuştu alıp sattım 5_ 6 ay sonra tahtası kapandı...

Akpaz da bir hareket olur nereye kadar gider bilemem...
    sizin her alıp sattığınız kağıt kapanmış ümit bey...
    umarım bu kağıdı siz satana kadar kapanmaz...

5.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    üstad bu ifadeden ne kast ediyorsunuz..
    gemiyi terk edecek olan spek mi patron mu..
    ve bu fiyatlığı hangi aralıkta revize edilmiş olabilir sizce....
    Genelde patronun speğe devrettiği paylara ilişkin zamanında açıklama yapılmaz.Hisse yükseldikçe X kişisinden açıklama gelir,"tarafımca şu kadar alınmıştır" diye.Aslında o paylar daha önceden alınmıştır ve spek satmakta ve KY almaktadır.KY de sevinir,hisseye yeni kuvvetli bir yatırımcı giriyor diye ve beklenti içine girer.Tabi bunun için öncesinde şirketten pozitif açıklamalar gelir.Bu da işbirliğinin gereğidir.Spek patronu kurtarır ve patron da speği kurtarır.
    Nûn

6. icimi korku sardi resmen ..Umit bey en aci ve karamsar yaziyi siz yazdiniz walla simdi size takip etmek lazim siz satarken satmak lazim 2015 de borsaya girdim secim savas bomba ne varsa borsayi dusurecek yasandi tekrar borsa duzeldi ama biz en riskli kagitlardan birinde kaldik Allah sonumuzu hayir etsin. Akilli bir yonetim bu firmayi isterse buralardan daha iyi yerlere getirir. Istemeseydi 2 yillik borc yapilandirma ve itfalarin odenmesi vs yollarina gitmezdi. benim dusuncem budur. birde batacaksa niye plan yapip sirketi cikarmaya calissin arkadaslar batti der isin icinden cikar ama tabi durumu olabildigince ertelemeye calisiyorsa onu bilemem bu durumda da kazandiklari zamani yeni gelir kaynaklari yaratmaya karliligi artirmaya harcamalilar boyle salak gibi sessiz oturmak sadece sonu geciktirir.

7.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Diğer değişkenler sabitken,tahta kapanır hocam.Yaklaşık 80-90 milyonluk bir hazine zararı var ortada,cezası-zammı-faizi hariç...

Hacze konu edilmesin diye,3-4 şirket çalışanına devredilen hisseler satılamayacak hale gelir.

Olmadık baskı kurularak,garibanın elinden yok pahasına alınan hisseler satılamayacak hale gelir.

Bizim elimizdeki hisseler satılamayacak hale gelir.

Bize zaten olan oldu,hayatın cümle tokadını yemişiz de;onların canı tezdir,onlar alışık değillerdir hocam...
     Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    sizin her alıp sattığınız kağıt kapanmış ümit bey...
    umarım bu kağıdı siz satana kadar kapanmaz...
    Ben ilk Fenerbahçe hissesinin halka arz edilmesiyle borsa ile bir arkadaş aracılığıyla tanıştım...

Çok hisse aldım sattım ama akpaz gibisini görmedim 😂😂😂

8. Uzlaşma nasıl

Sayfa 73/639 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •