Arama sonucu : 5090 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Baktık ki, endeks 110-115 bandını aşti, 125 lere gidecek gibi...yıl sonu rallisi moduna girdi.. bu durumda fazla ihtiyata gerek yok diyoruz.endeks kısa pozisyonumuzu kapıyoruz...portföyümüzle baş başa kalıyoruz.

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Baktık ki, endeks 110-115 bandını aşti, 125 lere gidecek gibi...yıl sonu rallisi moduna girdi.. bu durumda fazla ihtiyata gerek yok diyoruz.endeks kısa pozisyonumuzu kapıyoruz...portföyümüzle baş başa kalıyoruz.
    Bu yaptığın stratejiye göre Turkcelli'in endeksten fazla yükselmesi gerekiyor. Doğru mu anlıyorum?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

3.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Bu yaptığın stratejiye göre Turkcelli'in endeksten fazla yükselmesi gerekiyor. Doğru mu anlıyorum?
    Evet, u-30 dan dağa çok yükselmeli.

Ama bunu portföy olarak düşünün, biz anlatımı kolay olsun diye bir hisse uzerınden gidiyoruz...yoksa bir orta vadeli portföyde en az 5 hisse olmalı bence...ideali 10 dur benim için.

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Evet, u-30 dan dağa çok yükselmeli.

Ama bunu portföy olarak düşünün, biz anlatımı kolay olsun diye bir hisse uzerınden gidiyoruz...yoksa bir orta vadeli portföyde en az 5 hisse olmalı bence...ideali 10 dur benim için.
    Sonuç olarak endeksi yenen kağıtları bulmamız gerekiyor. Peki endeksi yenmek yerine risksiz getiri olan mevduat faizini yenmek daha rasyonel değil mi?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Sonuç olarak endeksi yenen kağıtları bulmamız gerekiyor. Peki endeksi yenmek yerine risksiz getiri olan mevduat faizini yenmek daha rasyonel değil mi?
    Bence daha rasyonel.

6.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Portföy sadece hisselerden oluşmuyor...mevduatımız var, BES imiz var, döviz ve gram altın da var...risksiz getiri, mevduat faizi diyelim buna, portföyün tümü için benchmark alınır...yoksa hisse portföyümüz için tabii ki endeksi baz alacağız...zaten portföyde mevduatı yenmek istiyorsak, doğal olarak da hisse portföyümüz de mevduatı yenecektir...ama endeks %20 artarken, portföyümüz %16 arttı ve mevduatı yendi diye sevinemeyiz...zira endeks her zaman çıkmıyor, düştüğü de oluyor.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •