Alıntı Originally Posted by denizozbilek Yazıyı Oku
bedelliden gelen para borca gidecek...bu senede kol gibi zarar aciklar gene borclanirlar...yiyemecegin y..... altina yatma arkadas kucult sirketi...yonetim gideri finansman gideri bu ne yaa
şirket yönetimi sermaye yapısını kuvvetlendirmek ve daha önceki fondan hisseleri geri almalarından kaynaklanan borcu ödüyebilmek için 2015 nisanda katarlı fona şirketin %30 unu sattılar 885 trilyona...daha 2 yıl olmadan konulan para zararlarla buhar oldu.. 2015 de 380 trilyon 2016 da 470 trilyon zarar....
şimdide diyorlar ki sermayeyi güçlendirmek için bedelli yaptık.. Bu bedelli ile gelen para da uçup giderse ne yapacaksınız ???

Kaç yıl önce email attım dedim borcu borçla döndürmek nereye kadar diye ??? Bu şirket ne zaman kar edecek , ne zaman temettü verecek vs diye... İpleyen yok tabi.. Herşey kontrolümüzde , herşey kontrolümüzde !!!

Yönetim kuruluna bakıyorsun tüm messiler , ronaldolar hepsi kadroda...Oynanan futbola bakıyorsun amatör lig seviyesinde. a101 'i almışlar stopere... Yan pas babam yan pas...