Sayfa 709/1006 İlkİlk ... 209609659699707708709710711719759809 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 5,665 - 5,672 arası.

Konu: Vob 24

1. bir süre 107850 yi geçemeyebilir..........ytd

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Geçen gün internet sitesi çalışmamış, yanlışlıkla insanlara mesaj göndermişler haberler vardı.

Karlılığı düşük olduğundan yatırımcı girmiyor olabilir. BBHT de bankaların durumunu yatırdılar.
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    işbankası akbank ve garanti bankası sıralamasında en kötü banka y.kredi. hizmet, müşteri anlayışı, internet sitesi ve tabiiki bir takım fb.liler ( aziz yıldırım ) ve en önemlisi devlet tarafından engellenmesi ve tabiiki diğer ( kchol vs. ) hisselerin performansının etkili olması y.kredi bankasını etkileyen faktörler.
     Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Ana ortağı unı Credit in italyadaki batak durumu,yapı kredi nin diğer bankalara nazaran sorunlu kredisinin yüksek olması ana ilk 2 etken...
     Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Pazar payı düşük olabilir ama karlılık sıkıntısı çeken bi banka değil..
    Teşekkür ederim arkadaşlar. Ben yine de bugünden itibaren takibime alıyorum. XU30 hissesi bir bankanın TL bazında 3 sene önceki seviyesinin %25 altında olması (ki dolar bazında neredeyse 2 kat düşmüş) bence cazip. Ama uyarılarınızı dikkate aldım, sadece takip edeceğim.
    3. Çeyrek bilançosu nasıl gelecek, nasıl bir tepki verecek, bir görmekte fayda var.

3.  Alıntı Originally Posted by PakBaris Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim arkadaşlar. Ben yine de bugünden itibaren takibime alıyorum. XU30 hissesi bir bankanın TL bazında 3 sene önceki seviyesinin %25 altında olması (ki dolar bazında neredeyse 2 kat düşmüş) bence cazip. Ama uyarılarınızı dikkate aldım, sadece takip edeceğim.
    3. Çeyrek bilançosu nasıl gelecek, nasıl bir tepki verecek, bir görmekte fayda var.
    Gitti mi çok seri kaçar..

4. bi süre dolar in, endeks out olacak sanki...
    çok şükür güzel gün oldu ABV...
    emeği geçen herkese teşekkür ederim...
    iyi akşamlar
    Ne teknik analiz, nede insanlar 1 dakika sonrasını bilemez. Grafikler sadece "ne olursa ne yapmanızı yada yapmamanızı" gösterebilir. Fazlası değil...

şu kısa seansta bile iblis 450 puan oynatıyor..

6.  Alıntı Originally Posted by PakBaris Yazıyı Oku
    Ciddi uzun vadeli yatırımcı öz varlık karlılığına ve başka göstergelere bakıyor diye düşünüyorum.
    Kısa vadeli yatırımcı F/K ya bakıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Vize görüşmelerinden bir anlaşma çıkmadı.

8 Ekim Çarşamba 18:11 (ABD İLE VİZE KRİZİ) DIŞİŞLERİ KAYNAKLARI: ORTAK ÇALIŞMA KOMİTESİ KURULMASI GÖRÜŞÜLDÜ - HT 18 Ekim Çarşamba 18:10 (ABD İLE VİZE KRİZİ) DIŞİŞLERİ KAYNAKLARI: NORMALE DÖNÜLMESİ İÇİN TEMASLAR SÜRECEK - HT

Godoyu beklerken .........

beklemeye devam

Sayfa 709/1006 İlkİlk ... 209609659699707708709710711719759809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •