Sayfa 883/1009 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933983 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 7,057 - 7,064 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Başkan, REİS sizden rica etse ki o pek rica etmez buyurur yine de ucuzundan vatan millet ve AK partinin devamı için satmaz`mısınız Dolarlarınızı ?
    3.20 lerde satın derlerken bile alıyordum
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    3.20 lerde satın derlerken bile alıyordum
    Vay vatan hayini, dolarcı vay!

Yalnız REİZİN ! bir dediği diğer dedikleriyle zıt oluyor o kadar alıştık ki. Dolar satın altın alın dedi şimdi o altınları getirin bize verin diyorlar. Ulan madem size vereceğiz ha altın ha Dolar niye bize gül gibi Dolarlarımızı sattırttınız.

Valla çok güzel gidiyor bu sefer , öyle zıp diye zıplayıp sonra tepetaklak aşağı gelmiyor. Bu şekil iki ileri bir geri giderse çok ama çok güzel olacak, temeli sağlam atacak, çöktürmek bayağı maliyetli olacak.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Vay vatan hayini, dolarcı vay!
    o zaman kendimi terörist gibi hissediyordum ama bugün parasının değerini koruyablmiş biri oalrak görüyorum
    bir halt olacağı yok.

Ahmetg Guest
    Bütün uzmanlar ABD tahvil pazarından başlayıp Türkiye gibi Gelişmekte Olan Pazarlara yayılacak bir finansal panikten bahsediyor, ama gidip akşama Zimbabwe devlet bonosu alıyor.

http://www.paraanaliz.com/2017/yazar...buslari-17458/

Ahmetg Guest
    “T.C. Merkez Bankası’na göre, temmuz sonu itibariyle, kalan vadeye göre bir yıldan kısa vadeli dış borç stokunun toplamı 170,5 milyar dolar. Önümüzdeki bir yıllık sürede, kamu (TCMB dahil) 7 milyar $, bankalar 94,5 milyar $ (49 milyar $’ı kredi kalanı mevduat), reel sektör ise 69 milyar $ dış borç ödemek ve/veya yeni borç bulmak zorunda.
    Bu tutara yaklaşık 35 milyar dolar kadar olacağı tahmin edilen cari açığı da ekleyin. Toplam döviz ihtiyacı, üç aşağı beş yukarı 205 milyar dolar eder.
    Bu parayı kim getirecek?â€
    Kim getirecek, gurban? Soruyorum size? Varlık Fonu, Hazine dışardan borçlanır diyenler var. Ne kadarını borçlanır? 10, 20 milyar dolar?

http://www.paraanaliz.com/2017/yazar...buslari-17458/

8.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Valla çok güzel gidiyor bu sefer , öyle zıp diye zıplayıp sonra tepetaklak aşağı gelmiyor. Bu şekil iki ileri bir geri giderse çok ama çok güzel olacak, temeli sağlam atacak, çöktürmek bayağı maliyetli olacak.
    umutabi 5 yıllık grafiğe baktığımda bu sefer sağlam gidiyor,eski yükselişlerle korelasyon yüksek görünüyor.bu dalganın 4,50 ye kadar yolu var. yannız bu sefer KGF ve diğer savurganlıklar sağolsun roketin yakıtı ağzına kadar dolu.

Sayfa 883/1009 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •