Sayfa 338/784 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon
Arama sonucu : 6270 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. ula çeto efsane adamsın...

3.  Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku

ula çeto efsane adamsın...
    Daha ağır yazacaktım.. gerek yok .. anlarlar herhalde..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. bunların mesajlardan kötü laftan falan anladığını sanmam. şimdi mantık olarak utanma duygusu, ahlakı olan zaten böyle işler yapmaz.

benim merak ettiğim bu birleşmede sinpaş yapının 600 milyon tlye yakın geçmiş karlarını vermeyip borçlar ve mülkleri geçirmesi ne kadar doğru? birleşmeler böyle mi oluyor?

5. Hisseye güvenmemekle beraber tamamen bir şişkonun gazına gelerek zoraki bu hissedeyim.. benim sngyo ile işim olmaz.. benim amacım bu hisseden olabildiğince minimum zararla kurtulabilmek. İsterse 10 bin tl olsun.. amma velakin bu hissenin şu birleşme işi kafamı kurcalıyor.. bir hareket yapacağı hissi var bende.. ama o zamana kadar dökebildiğini dökmeye çalışacak. Benim hatam hemen zıplamak oldu. 70 altında maliyet düşürmeye devam ederim.. yoksa elimdeki mevcut lotlarla bekleyeceğim.. ytd

6. Gözlerime inanamıyorum.. bu ne..... ytd.. yok yok .. yanlıştır...

7.  Alıntı Originally Posted by Ufuk35 Yazıyı Oku
    sayın zico,
    neredeyse tüm birleşmeleri takip eden biri olarak bu işin net bir süreci olmadığını söyleyebilirim.
    (spk ya başvuru tarihinden itibaren 120 günden önce yeni tahtanın açılması çok zor bence)
    spk onay verdikten sonra; 30 gün sonra olağanüstü genel kurul yapılıyor.g.k.da şerh düşülmesi halinde ayrılma süreci olacağından yaklaşık 50 gün sonra yeni tahta açılıyor.
    ancak spk daki süreç ise muamma.dosya yoğunluğuna , ek evrak istenme durumuna vb göre 30 günden 90 güne kadar uzayabiliyor.
    ieyhonun ilk birleşme başvurusu tekrar yeni bilançolarla yapılmak üzere geri çekilmişti.sonraki başvuru ise spk da bitmek bilmedi.
    isgyo tsgyo birleşmesi bir küçük yatırımcının mahkemesi nedeniyle spk dan geri çekilmişti.
    ben spk da dosyaya bakan kişinin gelen şikayetlere göre baskı altında kalıp işi çok daha yokuşa sürdüğünü ve daha detaya girdiğini düşünüyorum.
    sngyo özelinde ise herhangi bir bilgim yok.
    borsayla ilgilenmeyi düşünen her yatırımcı e imza edinip genel kurullara katılmalı diye düşünüyorum.birleşme nedeniyle takip edipte para kazanmadığım bir tane tahta dahi olmadı.özellikle borsaya açık iki şirketin birleşmesinde.
    herkeze bol kazançlar dilerim
    yatırım tavsiyesi değildir
    bir örnek daha vereyim;yıllardır yılan hikayesine dönen nettur nthol birleşmesinde son süreçte
    27.04.2017 tarihinde spk.ya başvuru yapılmış.birleşme önümüzdeki gün gerçekleşecek.toplam 6 ay.

8. MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 338/784 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •