Sayfa 340/784 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by investor2014 Yazıyı Oku
    halimiz ne olacak Dr Bey? bunlar bizim kanımızı emdi kan kaybından gidecez...
    Arkadaşlar, benden daha tecrübeli arkadaşlar var. Kendime tecrübeli demiyorum. Kan ağlayan küfür eden lanetler yağdıran çok topik gördüm. Ama sonu hep güzelliklerle bitti.. mesela Banvit.. ha bu o kadar yırtılmaz ama .. umarım Sonu güzel olur... ytd. Sabır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. genel kurulda ayrılma hakkı kullanılabiliyor mu? eğer kullanılıyorsa şimdi alıp 3 hafta sonra 78.15 den verebiliriz demektir?

3.  Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    genel kurulda ayrılma hakkı kullanılabiliyor mu? eğer kullanılıyorsa şimdi alıp 3 hafta sonra 78.15 den verebiliriz demektir?
    işte bu tahtayı burada tutanlar o kadar adi ve şereften yoksun, bari çek 76-77'ye de tutarlı ol.

4. investör sen uğursuz adamsın sen geldin gitmez bu kaat

5.  Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    investör sen uğursuz adamsın sen geldin gitmez bu kaat
    o zaman gider gibi yapayım, gidiyorum...

6. Taş gibi .0.74 kuruşdan açtık 0.74 kapattıkkkkkkkk.. Borsamı 1.40 yukarda.... Hani gülen bir adam vardııııııı......herşeye uyan gülüşü... Bizim sevgili patronun hissesi öyle.. Yedi sülalene selammmmmmm avnicikkkk..0.74 kuruşluk hissenle rahat yatttttttttttttt

7.  Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    genel kurulda ayrılma hakkı kullanılabiliyor mu? eğer kullanılıyorsa şimdi alıp 3 hafta sonra 78.15 den verebiliriz demektir?
    3 hafta sonra olacak genel kurul gündem maddeleri belli birleşme ile ilgili bir genel kurul degil !!!

süreç yazdım ama tekrar yazayım son defa

1-Spk onayı en geç 24 kasım kadar gelmeli çünkü 6 aylık finasallar üstünden birleşme için genel kurul için son gün 31 aralık 2017 dir...

7 eylül de yazıcı grup birleşme başvurusu var spk ya hala onay gelmedi !!

işgyo tskb gyo yetişmedi işlemden kalktı

8.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    3 hafta sonra olacak genel kurul gündem maddeleri belli birleşme ile ilgili bir genel kurul degil !!!

süreç yazdım ama tekrar yazayım son defa

1-Spk onayı en geç 24 kasım kadar gelmeli çünkü 6 aylık finasallar üstünden birleşme için genel kurul için son gün 31 aralık 2017 dir...

7 eylül de yazıcı grup birleşme başvurusu var spk ya hala onay gelmedi !!

işgyo tskb gyo yetişmedi işlemden kalktı
    bunlar hepsini ayarlamıştır, spk mpk hepsini yetiştirtirler, birleşmeyi %100 görüyorum ama bu birleşme bize yarayacak mı o önemli

Sayfa 340/784 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •