Ben uzun yıllardır sürekli alırım PEGYO. Elindeki AVM yi şimdi yapmaya kalksan, şimdiki piyasa değerinin misli misli maliyet çıkar, diğer varlıklarını saymıyorum bile. AVM değerlensin diye çevresine kocaman bir site kurdu ve AVM yi değerli hale getirdi, bence çok iyi işler yaptılar bu anlamda. Diğer taraftan Kıbrısta yapmayı düşündükleri otel için harekete başladıkları an, bu hissenin ederinin çok yukarıda olacağını düşünüyorum. Normalde hiç yapmam ama şu anda paramın büyük kısmını bu hisseye bağladım ve 1,49 dan sonra aşağı gelmesini de büyük şaşkınlıkla seyrediyorum. Canım sıkıldı mı, evet sıkıldı. Tahtayı götüren herif her kimse çok acemi, çünkü sağır sultanın bile duyduğu hisseyi aşağı yuvarlarsan, mal kaptırırsın. Şimdi de kaptrıdıklarını toplamak için daha aşağı sürüyor ve daha fazla kaptıracak KEKO. Zannımca, hesap çok büyük olduğundan, MANİPÜLASYON yaparak mal toplamaya çalışmak da o kadar ZORLU ve BAĞIRTA BAĞIRTA oluyor. Bağırtmadan insanların elindekini almak zordur, burada da bağırta bağırta hisse topluyorlar. Dayanamayan tabiki satacak, belki de alttan alacak, belkide elindekini kaçıracak. Ben acı çekmiyorum, sabrediyorum sadece...
üstadım avm olayı hisseyi canlı tutabilir ama sadece avm beklentisyle bu hisseye beklemek mantıklı mı? ama kıbrıs arazi yatırım için acele edeceklerini de düşünmüyorum.
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.yadıkları hayal ürünüdür
hisse.net kurulduğundan beri Türkiye'nin en büyük ve ücretsiz borsa sitesi olmuştur ve olmaya devam edecektir.

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri