yarın ne mi olacak ?
Evet, tahmin ettiğiniz gibi yine bamya var
yarın ne mi olacak ?
Evet, tahmin ettiğiniz gibi yine bamya var
kaşıntı başlamış yine birilerinde..
kaşırız sorun yok. sakın kader demeee sen kendin kaşınıyon![]()
Ben faydalanıyorum paylaşımlarınızdan. Haber etkidir, piyasa haberlere tepki verir. Haberin boyutuna göre de tepkinin boyutu olur. Bizim iç haberler bu aralar evet silik, küçük çaplı (ki bence aman böyle olsun, piyasamız yoğun gündemden bir nebze nefes alıyor, kendi iç dinamikleri ile hareket ediyor) ama bu demek değil ki haber ile piyasa arasında bir bağ yok. Birkaç gündür sınır ötesi harekat, dış ülkeler ile yapılan kavgalar vs gündemden düştüğü için hem borsa rayına oturdu, hem de dolar 3.68'lerden 3.65'lere geldi. Kötü mü?
aslında ben de haberle iş yapıyorum,
seans içi özellikle Adana yerel haberlerini okuyorum, aksiyon hiç eksik olmuyor
Aklıma gelen bir örneği vereyim : kaçak et kesen adanada bir yere baskın yapılıyor, 16 tane at var kesim bekleyen. Yakalananlar şöyle diyor: bunları niz yiyeceğiz. 5 kişi 16 atı yiyecekmiş.
gülüp, seansa devam ediyorum
Ama yani sen ABD'yi kendin gibi mi zannettin, her göstericiye dayak atsınlar. Yani empati yapıyorum yine olmuyor. Empati söyle başlıyor, hadi diyelim ki ABD'deki adamlar terörist (ki alınlarında terörist yazmıyor) o yüzden gösteri yapmaları sence doğru değil. Peki tamam. İyi de Soma'da 300 madenci öldü, ölenlerin yakınları gösteri yaptı, ve Soma AKP'ye oy vermiş bir ilçe. Oradaki göstericiyi AKP'li müsteşar tekmeledi. Bunu nasıl izah edeceksin. Eskişehir'de sokakta dövülerek öldürülen genç? Yargılaması ve infazı sokakta mı yapılıyor insanımızın?
Son düzenleme : PakBaris; 19-10-2017 saat: 21:52.
Yer İmleri