Sayfa 771/1006 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 6,161 - 6,168 arası.

Konu: Vob 24

1. Bu son günlerde longcu boğalarla iyi vuruşuyorum Short koşturan biri olarak 🐻🐻🐻 Feci mücadele ediyorum Shortu basıyorum kapanıyorum içerde kalan jeton sisteme dahil oluyor böyle böyle satış ortalaması yaparak geldik bakalım 🎯🎯🎯 Allah’ın sevgili kuluymuşum ki vurkaç yapmışım full girmemişim yoksa dayı kötü olurmuş

2. yeni bir "düşük profilli" vize tartışması.

konu ekşi sözlükte,
    https://eksisozluk.com/schengen-vize...?a=popular&p=1
    başlığı altında tartışılıyor.

3. Sorum short aç kapa Sitiliyle iş yapan arkadaşlara 👍👍 bugün vurup kaça bildiniz mi ? Şahsen bugün ben iyi yerlerde short açtım ama vurup kaçamadım hayli ile mevcut shortuma eklendi bugün ki pozlar imkan verdi ama 150-200 puan verdi sizde durum nedir böylemi oldu 🎺Kaldıraç otomotikmen artmış oldu poz miktarıda

4. Bugün durup duruken bankaları aldı 17:00 den sonra.

THYAO şov yapıyor, diğer hisselerde alış veriş var ama GARAN hacimde 8 veya 9 uncu sıradaydı.

YKBNK daki herif de dayamış 200- 300 bin lot alan satan yok, oysa KCHOL %1,60 yapmış ona katılmadı uzun süre.

Oysa HALKB de piyasayı serbest bırakmışlar millet 20-30 bin lot ile kademe indirip çıkarıyor alış veriş yapıp hacim yapıyordu. ISCTR de de bankalardan bağımsız bir yükseliş vardı.

İçimden bu borsaya nereden bulaştık, TCMB kuru gibi günlük ilan etsinler fiyatları boşu boşuna gün boyu izlemeyelim diye düşündüm.

Bir şekilde babalar da öyle düşündü sanırım önce AKBNK, sonra GARAN en son YKBNK ı kaldrdılar.

Bankalara özel bir ilgi olsa halka açıklığı az olanlara da ilgi olurdu.

Piyasa yapıcı biraz sürümden kazanıp gün içi zararı göze almalı. Ben genelde diğere bakıyorum, diğer %20 altında ise orada suni piyasa var diye düşünüyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. Poz en son kardemir d short endeks shorttu kardemir d shortlarını karla kapadım . Endeks shortla yola devam ediyorum . Cümleten bol kazançlar diler iyi akşamlar dilerim

6.  Alıntı Originally Posted by tyler001 Yazıyı Oku
    Hepsi icin tesekkurler syn tyler001

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. ilişkiler yengeç gidiyor...
    bahar önlemleri alınıyor...
    şimdi haberler...
    yatırım tavsiyesi değildir, başka bişeydir...pP...
    soros moros, eskiden şoparlar sanatçılık yapardı, o hesap...keko hepsi...

Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    ABD Dışişleri sözcüsü vize görüşmelerinin verimli geçtiğini krizin kısa şükreden çözülmesini "BEKLEDİĞİNİ" söylemiş. Beklenti içindeler Türkiyenin adım atmasını bekliyorlar diye okudum satır arasını..
    Bana göre; vize görüşmeleri ile ilgili basında çıkan yazılarda en iyi okumayı Hürriyet gazetesi Ankara temsilcisi Deniz Zeyrek yapmış:

''Amerikan heyetinin Konsolosluk görevlilerinin tutuklanması meselesine yönelik yaklaşımı ile Türk tarafının bakışı arasında gerçekten çok ciddi bir ''anlayış farkı' var.
    ''HAKAN ATİLLA İLE KARŞILAŞTIRMAYIN''
    Amerikalılara göre Konsolosluk çalışanlarına yönelik 'terörizm suçlaması' çok iddialı. Bir Amerikan Konsolosluğuna (Türk yargısının iddia ettiği gibi) terör örgütü üyeleri sızmışsa, o konsolosluğun güvenliği açısından ciddi bir risk vardır. Bu risk giderilene dek de faaliyetlerin durdurulması gerekiyor.
    Türk tarafına göre ise bu abartılı bir yaklaşım ve konsolosluk faaliyetlerini durdurmak orantısız bir önlem.
    ABD tarafı, Türk heyetinin bu savunmasına, ''Konsolosluk çalışanlarımızın terörizmle bağını gösteren faaliyetlerini bizimle paylaşmadığınız sürece tehdidin boyutunu göremeyiz''karşılığını veriyor.
    Biliyorsunuz, Türkiye'nin bir başka argümanı da Başbakan Binali Yıldırım tarafından ''Siz Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla'yı tutuklarken bize bilgi verdiniz mi ki?'' sorusuyla dillendirilmişti.

ABD heyetinin, buna yanıtı da şöyle:
    ''Konsolosluk çalışanının, Metin Topuz'un tutuklanmasını bu olaya benzetmeyin. Biz diplomatik misyonlarımızın ve oralarda çalışanların güvenliğinden ve çalışanlarımızın sırf işlerini yaptıkları için tutuklanması riskinden söz ediyoruz. Bir yıldır tutuklu olan ABD vatandaşları için atmadığımız adımı, konsolosluk çalışanımız tutuklandığında atmamızın nedeni budur.''
    Öyle anlaşılıyor ki ABD, Konsolosluk çalışanları tutuklandı diye Türkiye'nin Rıza Zarrab-Hakan Atilla ve Cumhurbaşkanlığı Korumaları davaları ile FETÖ liderinin iadesi konusundaki tavrını değiştirmeyecek.
    Türkiye de ABD buradaki konsolosluklarında vize vermeyi durdurdu diye ABD Konsolosluk çalışanlarını serbest bırakmaya pek yanaşmayacak.

Ancak Türkiye'nin tutuklu konsolosluk görevlileri ile aranan görevlinin FETÖ ile bağlantılarına dair ''İkna edici'' veriler paylaşması durumu değiştirebilir. ABD, Türkiye'nin talep ve itirazları konusunda biraz daha '''şeffaf'', Türkiye ise biraz daha ''öngörülebilir'' davranırsa sorun kısa sürede aşılabilir.''

Sayfa 771/1006 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •