BU KADARINADA PES DENİRRRRRRRRRRRRRRRR .0,77 DEĞİLDE 1,73 ALTINA DİKKAT DİYELİMMMMMMMMMMMMMMM.ytd
BU KADARINADA PES DENİRRRRRRRRRRRRRRRR .0,77 DEĞİLDE 1,73 ALTINA DİKKAT DİYELİMMMMMMMMMMMMMMM.ytd
Arkadaşlar olay tamamen yönetimden kaynaklanmakta yatırımcı hiçbir şekilde bilgilendirilmiyor basit bir yatırım ortaklığı olarak biliniyor sanırım aslında holding gibi
normalde bizim bu fiyatlardan alamamamız lazımdı ki 4 senedir düşüyor bunun hesabını yatırımcıya verecek bir merci olmalı
Bugün sportive mağazasından birkaç şey aldım sportivecard var değişik kampanyalar yapmışlar kapanış saatine yakındı yinede baya bir müşteri vardı benimle ilgilenen çocuğa sordum işler çok iyi abi dedi oldukça çok çeşit ve üründe vardı sportive markalıda bir sürü ürün vardı mağazada oldukça modern ve profesyonelce tasarlandığı belli idi yeni açılan hilltown mağazası ile herhalde 40 mağaza oldu benzerlerine bakın kıyaslayın inanın borsada işlem görse 100 milyon USD aşağı piyasa değeri olmazdı
Geçende ortopro fabrikasımı görmüş ortopedist bir arkadaşım ile görüştüm örnek diz protezi mesela 4000-7000 arasında imiş ve ortopro ürünlerinin yabancı markalardan daha iyi olduğunu söyledi ki zaten ortopro yabancı markalarada üretim yapıyor kar marjının çok yüksek olduğunu söyledi
Nevotek silikon vadisinde yeri var cisco nun stratejik ortağı 375000 USD ye satılan ürünü var
yazık diyorum bu şekilde fiyatlamaya
aynı portföy ile adı Koç girişim sermayesi olsaydı 8-10 TL olurdu fiyatı
Fiyatlar herşeyde yükseldi elindeki nakit parayla bir arkadaşın dediği gibi çiğköfteci dükkanı bile alamaz elindeki şirketleri en iyi şekilde değerlendirmeli ve bu işe önce kendi değerini artırarak başlamalıdır hisse fiyatının yükselmesi için para lazım değil sadece yatırımcıyı bilgilendirsinler ve ne yapacaklarını beyan etsinler iyi haberler lazım
Öyle demeyelim şimdi birileri gömü bulmuş gibi etkilenip yüklü alabilir. Portföyümdeki tek zarardaki hisse bu.
Ben gaza gelip biraz yüklü aldım, sonra düştükçe tekrar aldım. Şimdilik %6 zarardayım. Yeni stratejim şu, elimde 100k nakit var, vadeli yapıp aylık faiziyle isgsy alacağım.
Her ay 575 isgsy, fiyat düşerse 600 belki 700 isgsy. Belki küçük bir "BayGeorge" olabilirim bu sayede :D
Çıktılar diye bir olay hiç bir zaman olmadı zaten . Girenler de çıkanlar da ISYAT dan izinli . Yapılan sadece virman dır . CiTİ de GARAN da GLOBAL de DENİZ de yalan alımlardır . Ya hepsi ISYAT dır yada ortak tır . Tüm Bunlar olurken Bu kadar ağır abi ortada iken TEK BİR HABER Yok . ISYAT Suskun , ISGSY Yönetim de suskun , Hissesini aldığımız şirketler suskun hadi bakalım ne kadar susacaklar daha . Hiç bir şirket 4 sene yatırım yapacak , yatırımlar büyüyecek , zarar da yazmayacak belli miktarda temettü de verecek ama hisse fiyatı aşağı fiyatlanacak .
ALIRIM BABALAR GİBİ ...
HATTA Verin daha 1.07 TL den de alacağım o hisseleri .
35 Milyon dolar eden şirketimiz var , Ama yatırımlarımız 250 Milyon dolar ediyor
Şirket her sene KAR edip temettü veriyor , Nakit paramız bile ciddi miktarda var . Ama gel gör 35 Milyon dolardan 5 Milyon dolara düşecek .
ALIRIM BABALAR GİBİ ...
HATTA Verin daha 0.77 TL den de alacağım o hisseleri .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Ben CiTi de veya başka firmalarda Satış filan görmüyorum .
Sadece yatırım ortaklığı 60 K LOt satmış hepi topu bu ...
Geçtiğimiz 1 ay boyunca 700 K lot Citi Vermiş Ağıt toplar da dahil herkes malı kapmış .
CiTi Dişinda satan yok . ISYAT bir yolunu bulur da GARAN yada Global den mal çıkarır ise emin olun ağır abiler o malı alır. CiTi nin malının nasıl paylaşıldığı malüm . Demek istiyorum ki GARAN Global satıcı olursa DENİZ ve ISYAT Alıcıdır yada GARAN Deniz Satar ise ISYAT Global alıcı olur . YAdaaaa Piyasaya MAL TOPLATILAN Yeni bir oyuncu büyük biri geliyor demektir . O da Palazlanıp büyüdüğünde benim ilk 7 ye girer . Sonuç İlk 7 firmadaki mallar yerinde mi sorun yok bence . TEK zararlı olan var ISYAT dır elindeki 11,2 Milyon lot u ÇÖP yaptı . Bu da onun sorunudur .
![]()
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
aynen bu şekilde citideki başka bir tahtaya geçip karlı bir şekilde dönerse lotunu öncekinden daha fazla yapabilir daha fazla düşmesini beklemeyelim endeks çok düşmezse dolar bazında 5 TL ye gelmesi lazım 4 sene önceki değerine gelmesi için endeksteki artış şirketlerindeki büyüme bu fiyata dahil değil
Yer İmleri