Sayfa 897/1009 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947997 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 7,169 - 7,176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Günaydın üstadlar.
    TL/dolar tartışmasına kapalı olarak sadece sevgili umutabi/selka/BORA YAŞAR gibi doları yakından takip eden kişilere bir sabah sorum var..
    Dolar'da alım fırsatı için öngörünüz nedir ? Yani dolara geçmek isteyen biri hangi rakamları beklemelidir.?
    Yazılarınızı yakından takip ediyorum ve genel kanı doların son kez bir düşüş eğilimine geçip ardından inmemek üzere yukarılara tırmanması.
    Peki bu düşüş eğilimi sizce önümüzdeki yakın vadede hangi rakamlara kadar olur ?
    Kendinize bir hedef fiyat belirleyin oraya geldiğinde de yine kademeli olmak üzere alıma başlayın.Kendi hedef fiyatınızdan dolara geçmek en mantıklısı olacaktır. Kimsenin fiyat tahmini yapıp size yardımcı olacağını beklemeyin, zarar ve kar sizin başarı yada başarısızlığınız olsun. Hayırlı günler.

2.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Sn bir-esnaf...

Sorunuza sağlıklı ve de sorumlu bir yanıt vermem zor kendi açımdan...

Öyle bir nokta yok bence.

Bizimki bir karar meselesi...

Böyle bir karar verirseniz hemen her yer uygundur alım için...

Zararı da kendi içinde tabi...
    Tabiki öyle üstad. Burada yazacağınız yorum tamamen şahsi fikriniz olacaktır zaten. bizler sadece sizlerin birikimlerinden yararlanmaya çalışıyoruz

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Kendinize bir hedef fiyat belirleyin oraya geldiğinde de yine kademeli olmak üzere alıma başlayın.Kendi hedef fiyatınızdan dolara geçmek en mantıklısı olacaktır. Kimsenin fiyat tahmini yapıp size yardımcı olacağını beklemeyin, zarar ve kar sizin başarı yada başarısızlığınız olsun. Hayırlı günler.
    benim beklentim 3,5 den alabilmek
    çok çok yakın bir zamanda 3,49 larda almadığıma çok pişmanım

Bugünkü banka faizi üzerinden hesaplarsak Tl olarak her ay 1 Dolar karşılığı Tl için 3.5 krş gibi bir geliriniz var. Bu hesabı iyi yapıp geçenlerde ki gibi absürt geri çekilmelerde psikolojiniz bozulacaksa bu işe hiç bulaşmayın, ha ! yok beni anlık iniş çıkışlar etkilemez ben büyük resme bakarım derseniz yine daha önce belirttiğim gibi bir hedef fiyat belirleyin ve oraya geldiğinde kademeli alışlara başlayın.

Şimdi hesabı şöyle yapın, bu para bankada ve her ay 3.5 krş kazanıyor . Bu durumda sizin bir ay sonra 3.53 den almanız sizin için 3.50 ye gelmiş olacak. Saygılar

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Şimdi hesabı şöyle yapın, bu para bankada ve her ay 3.5 krş kazanıyor . Bu durumda sizin bir ay sonra 3.53 den almanız sizin için 3.50 ye gelmiş olacak. Saygılar
    Evet bu açıdan hiç bakmamıştım.
    Ani iniş çıkışlar yüreğimi ne kadar hoplatır burası bilinmez tabi de.
    Tamamı ile dolara geçmeyi düşünmüyorum.Geçengün de belirttiğim üzere yaklaşık birikimimin %30-35 ini dolara geçmeyi düşünüyorum.
    Kalan miktarı yine TL mevduatta tutacağım ancak aylık mevduat kazancımı dolara çevirip dolar payını arttıracagım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,126
    ben tamamen mevduatta kalmaya devam ediyorum. kasımın ilk haftası dolara geçeceğim.bu kararı verdiğimde dolar 3.88 di. mevduat faizini de sürekli olarak temettü verimi yüksek 5 hisseye yatırdım. Gözüm dolarda....
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Evet bu açıdan hiç bakmamıştım.
    Ani iniş çıkışlar yüreğimi ne kadar hoplatır burası bilinmez tabi de.
    Tamamı ile dolara geçmeyi düşünmüyorum.Geçengün de belirttiğim üzere yaklaşık birikimimin %30-35 ini dolara geçmeyi düşünüyorum.
    Kalan miktarı yine TL mevduatta tutacağım ancak aylık mevduat kazancımı dolara çevirip dolar payını arttıracagım
    Mantıklı ,zaten yatırımcı için söylenen klasik bir laf vardır `` YUMURTALARIN HEPSİ AYNI SEPETE KONULMAZ``

Sayfa 897/1009 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •