Sayfa 23/68 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
Arama sonucu : 542 madde; 177 - 184 arası.

Konu: MMCAS - MMAC Sanayi ve Ticaret Yatırımlar AŞ

KAP : 20.10.2017 18:21:25

MMC Sanayi ve Ticari Yatırımlar A.Ş. olarak, elektrik, gaz, endeks okuma, su tüketim ve tedarik işlemlerinin toptan ve perakende faaliyetlerinin hizmet sunumları alanlarında faaliyette bulunan bir firmaya iştirak edilmesi hususunda görüşmelere başlandığı duyurulmuştu. Söz konusu görüşmeler olumlu sonuç vermemiş ve görüşmeler sonlandırılmıştır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

KAP : 20.10.2017 18:14:55

KONU : BAYRAKTARLAR Tarımsal Ürünler Hayvancılık Ormancılık Madencilik İnşaat ve Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sermayesinin %10'una tekabül eden payın satın alınması hakkında

Şirket Yönetim Kurulunun bugün yaptığı toplantısında;
    Et ve süt üretimi, tarımsal üretim alanında faaliyet gösteren, sektörde öncü firmalara süt tedariki yapan Ankara Ticaret Odası'nda kayıtlı BAYRAKTARLAR Tarımsal Ürünler Hayvancılık Ormancılık Madencilik İnşaat ve Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 3.000.000 TL'lık ödenmiş sermayesinin %10'una tekabül eden her biri 100 TL nominal değerli 3.000 adet payının 1.900.000 TL bedel ile satın alınmasına, satış bedelinin 15.12.2017 tarihinden başlamak üzere 4 (dört) eşit taksitte ödenmesine karar verilmiştir.
    Söz konusu satın alma bedelinin tespitinde; BAYRAKTARLAR Tarımsal Ürünler Hayvancılık Ormancılık Madencilik İnşaat ve Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin aktifinde kayıtlı Balıkesir İli, Edremit İlçesi, Çıkrıkçı Mahallesi hudutları içerisinde yer alan, 199 ada 17-18-19 ve 20 nolu parsel, 200 ada 1 parsel, 134 ada 1 parsel ve toplam 245.747,63 m2 üzerinde konumlu "Besi Çiftliği" olarak kullanılan ‘'Tarla'' nitelikli taşınmazların SPK lisanslı bir gayrimenkul değerleme firması tarafından tespit edilen KDV hariç 22.380.000 TL değer dikkate alınmıştır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    KAP : 20.10.2017 18:14:55

KONU : BAYRAKTARLAR Tarımsal Ürünler Hayvancılık Ormancılık Madencilik İnşaat ve Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sermayesinin %10'una tekabül eden payın satın alınması hakkında

Şirket Yönetim Kurulunun bugün yaptığı toplantısında;
    Et ve süt üretimi, tarımsal üretim alanında faaliyet gösteren, sektörde öncü firmalara süt tedariki yapan Ankara Ticaret Odası'nda kayıtlı BAYRAKTARLAR Tarımsal Ürünler Hayvancılık Ormancılık Madencilik İnşaat ve Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 3.000.000 TL'lık ödenmiş sermayesinin %10'una tekabül eden her biri 100 TL nominal değerli 3.000 adet payının 1.900.000 TL bedel ile satın alınmasına, satış bedelinin 15.12.2017 tarihinden başlamak üzere 4 (dört) eşit taksitte ödenmesine karar verilmiştir.
    Söz konusu satın alma bedelinin tespitinde; BAYRAKTARLAR Tarımsal Ürünler Hayvancılık Ormancılık Madencilik İnşaat ve Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin aktifinde kayıtlı Balıkesir İli, Edremit İlçesi, Çıkrıkçı Mahallesi hudutları içerisinde yer alan, 199 ada 17-18-19 ve 20 nolu parsel, 200 ada 1 parsel, 134 ada 1 parsel ve toplam 245.747,63 m2 üzerinde konumlu "Besi Çiftliği" olarak kullanılan ‘'Tarla'' nitelikli taşınmazların SPK lisanslı bir gayrimenkul değerleme firması tarafından tespit edilen KDV hariç 22.380.000 TL değer dikkate alınmıştır.
    Güzel haber inş hareket eder ..

4. Hacmi gibi 5 para etmez

Ytd

5. Kervan bu gün yaptığı açıklamada göz altından çıkmak için önündeki engellerin kalktığını ve yakın zamanda baş vuru yapacağını bildirmiş. Top SPK da bu gelişme mmcas için çok önemli spk şirketin kervanla ilgili olduğu için göz altına almıştı artık kar eden farklı sektöre yönelen en önemlisi kervan ile bağları kalmayan mmcas ilk çıkacak hissedir. Bundan sonrası yönetim acaba başvuru yaptı mı. Önemli soru bu şirketin bir açıklama yapması gerekli.

6.  Alıntı Originally Posted by babasalih Yazıyı Oku
    Kervan bu gün yaptığı açıklamada göz altından çıkmak için önündeki engellerin kalktığını ve yakın zamanda baş vuru yapacağını bildirmiş. Top SPK da bu gelişme mmcas için çok önemli spk şirketin kervanla ilgili olduğu için göz altına almıştı artık kar eden farklı sektöre yönelen en önemlisi kervan ile bağları kalmayan mmcas ilk çıkacak hissedir. Bundan sonrası yönetim acaba başvuru yaptı mı. Önemli soru bu şirketin bir açıklama yapması gerekli.
    o günleri inş görürüz.Bekleyebilen için gelecekte iyi olabilir bu.Kervn da iyi adımlar atılıyor.

ytd

7. Bilonço iyi gelecek ama kağıt tepki verir mi, tabiki hayır. Kervanla ilişki bitmeden yakın izleme pazarından çıkmadan birşey beklemek yanlış olur.

8. Nurettin bey sata sata elde senet bırakmayacak sanırım. Adamda baktı bi boh olacağı yok heralde.

Sayfa 23/68 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •