Sayfa 81/885 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 7073 madde; 641 - 648 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. günlük alım satım ve takas paylaşabilecek varmı

2. Doçe satmış 740 bin lot. Bu bir devir teslim. Bilanço ile alakası yok

3.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Doçe satmış 740 bin lot. Bu bir devir teslim. Bilanço ile alakası yok
    küfür etmek adetim değil ama içimde fırtınalar kopuyor. yahu arkadaş bula bula bu hafta sonununmu buldu bu ********ler devir teslim ile hisse yerlerde şükür hala 3-5 kuruş kar varda mesele o değil.17bin zarardan 15bin kara geç sonrada onuda kaybet.ve bu hafta sonu olsun bu morallede hafta sonunu geçir.ulan alman dölü operasyonunu hafta içi yapsaydınya

4. Hisse senedi bazlı yorumlardan çok Finansal okuryazarlık sağlamaktır amacım.
    Borsa'nın ilginçliği; biri bir hisseyi satar, diğeri o hisseyi alır, her ikisi de birbirinden daha akıllı olduğunu sanır. Twitter: EkoDreaM

5. Bu tamamen toplama operasyonu kanımca, bu kadar aşağı basmayı seans içinde göze alsaydı istediği kadar mal çıkabilirdi. Maksat mal çıkmak değil pazartesi düşükten toplamak. 16;01 gibi bir haber geldiyse bilemem. Yatırım tavsiyesi değildir.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by calypso Yazıyı Oku
    Bu tamamen toplama operasyonu kanımca, bu kadar aşağı basmayı seans içinde göze alsaydı istediği kadar mal çıkabilirdi. Maksat mal çıkmak değil pazartesi düşükten toplamak. 16;01 gibi bir haber geldiyse bilemem. Yatırım tavsiyesi değildir.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    evet alan satan kendisi , bir cepten diğer cebe aldı. ama hisseyi , hiç mal kaptırmadan yuzde 4 düsürdü. çok adiceydi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    evet alan satan kendisi , bir cepten diğer cebe aldı. ama hisseyi , hiç mal kaptırmadan yuzde 4 düsürdü. çok adiceydi
    dediğim gibi...kendini yırtsın...az az almaya devam..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 81/885 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •