Ortamı germeyin emlak arkadasımızı ben getirmedim kendi kendine gelmiş buraya bende görünce sasırdım. Ve bu topık hakkındada kendisiyle tek kelıme dahi konusmuslugum yok. AMa kendısının sistemci oldugunu biliyorum bizim ideal topıgınde yazıyor.
neyse Repaint yapıyor bu konuya acıklık getirelim neden diyeceksiniz birinde portfoy değişti birinde değişmedi dedik degilmi flexy hocam.
sence böyle birşey mumkun mu ikisinden birisi yalan mı söylüyor diyeceğiz.
Bence iki arkadaşta dursttu o halde bilgisayar kendı kendıne birine repaintli veriyi birine repaintsiz veriyimi gösteriyor e buda imkansız o halde neden böyle oldu acıklayayım.
repaint yapmadıgını söyleyen arkadasta hisselerin dinamik TV oranları değişiklik göstermediği için kriterleri sagladıgı için aynı hisseler cıktı. Arkadasta o yuzden repaint yapmıyor dedi.
Ancak gerekse quenstock yapımcıları gerekse yasar erdinç gerekse buradaki diğer arkadaslar olmak üzere birden fazla kişiden hisselerin değiştiği söylendi.
Zaten TV F/K vb diğer fiyata baglı tüm rasyolar dinamiktir. Yani hisse fiyatına göre düşer cıkar dolayısıyla hisselerin değişmesi kadar dogal hiçbirşey yoktur.
Haa sen oturur sadece temettü dagıtıldıgı günkü fiyata bakarak TV yi hesaplıyor ve buna göre yatırım yapıyorsan.
BENİM BAŞIMIN TACISIN SENEDE BİR KERE GENELLIKLE TEMETTÜ DAGITILIR HER SENE TEMETTÜ DAGITILGI GÜN TV Yİ HESAPLARSIN ALIRSIN VEYA ALMAZSIN.
BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİN VAR.
Ama ben fiyata göre TV yi hesaplarım 3 ayda bir hisse değiştiririm dersen repaintsin derim.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri