Sayfa 871/1006 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881921971 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 6,961 - 6,968 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Tupras 200 aselsan 100 olduğunda cop garan 9-11 arasi surunur. Burasi tartismasiz da tuprasi aselsani aliyorum bir daha sans vermiyor o kotu.
    Boyle günlerde bari alim sansi vermeli
    Borsa demek banka hissesi demektir..garan gidemiyorsa o çok şaşalı kağıtların geleceği yer garantinin yanıdır..tüpraş normal değerinde ama aselsan Ford fksı 15 in üstündeki her kağıt ütopik değerdedir

2.  Alıntı Originally Posted by silas17 Yazıyı Oku
    bu senaryo da aklımızın köşesinde dursun...
    üçgeni ne tarafa kırarsa, o tarafa binerim...

Ne teknik analiz, nede insanlar 1 dakika sonrasını bilemez. Grafikler sadece "ne olursa ne yapmanızı yada yapmamanızı" gösterebilir. Fazlası değil...

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-387462

Hazine Müsteşarlığı, 23 Ekim'de üç ihale düzenlenecek.

İlk ihaleyle 12 ay (364 gün) vadeli, kuponsuz devlet tahvilinin ilk ihracı gerçekleştirilecek.

Hazine, aynı günkü diğer ihalelerde; 5 yıl (1757 gün) vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli sabit kuponlu devlet tahvili ile 10 yıl (3542 gün) vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli TÜFE'ye endeksli devlet tahvilinin yeniden ihracını yapacak
    .
    Hazinenin bugün ve yarın borçlanmayı planladığı tutar 19.2 milyar tl,yılın en yüksek haftalık rakamı .Piyasa sonuçları bekliyor...Önceki hafta yabancılar 600.9 milyon dolar satıp çıkmışlardı.

4. sanayi hisselerinden arçelik bilançoya baktım,2017/9 aylık 2016 ya göre yüzde 30 azalmış negatif yani,ayrıca kdv indirimleri de vardı,artık olmayacak dolayısı ile sanayi hisselerinin karları da zirveyi görmüştür,zaten f/k ları şişik birçoğunun,bist 100 f/k 12 civarı şu an yukarı marj azaldı o yüzden (13 üstüne nadir çıkar)ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Borsa demek banka hissesi demektir..garan gidemiyorsa o çok şaşalı kağıtların geleceği yer garantinin yanıdır..tüpraş normal değerinde ama aselsan Ford fksı 15 in üstündeki her kağıt ütopik değerdedir
    bitti o devir kardeş. borsa banka demek eskidendi.
    cacık olmaz bankalardan alayı batık kredi dolu zarara konut kredisi veriyorlar reisin zoruyla.
    geçenlerde de yazdım dow balonu patlayıp global satış gelirse ( fed varken cok zor ) garan 7 lerde durmaz
    4-5 arasına iner endeksin 70 binli fiyatlarında.

dolar için su an en büyük sıkıntı her zaman ki gibi fed başkanı. en güvercin kimse onu seçecek trump. dolar endeksini zayıflatır yine .
    trump gecen twit attı. açık açık dow un yükselmesiyle övünüyor. ve çok ilgili bu ise.

bu ne demek fed her zamankinden daha da yumuşak olcak dowu pompalamaya devam edecek.
    fedcilerin içinde biri var kashkarimi ne . sürekli faiz arttırımını geçtim genişlemeyi arttırmalıyız diyen o bile olabilir başkan ismi geçmiyor ama yellen den bin beteri gelecek fedin basına

6. 1 ay halkb konuşacağız.

Ziya Paşa terkib-i bent'de bugünleri anlatmış. Büyük adammış. Birkaç beyitini topladım.

Sirkat çoğalıp lâfz-ı sadâkat modalandı
    Nâmus tamam oldu hamiyyet yeni çıktı
    (Hırsızlık çoğalıp sadakat sözü moda haline geldi, namusu bitirdik, hamiyet yeni çıktı)

Sâdıkları tahkîr ile red kaide oldu
    Hırsızlara ikram ü inayet yeni çıktı
    (Sâdık kişileri aşağılama, reddetme benimsenir oldu; hırsızlara ikram ve yardım yeni çıktı)

Eyvah bu bâzîçede bizler yine yandık
    Zîra ki ziyan ortada bilmem ne kazandık

Sen herkesi kör alemi sersem mi sanırsın
    .......
    Sen alemi kendine elzem mi sanırsın

7. bir de dow riski var (önümüzde sürekli yükselen f/k ları uçuk rakamlara gelen hisseler), 6400 den 23000 lere geldik,en azından yüzde 10 düzeltme şart görünüyor,ama balona daha ne kadar üflerler o belli değil,yani zirve.......ytd.......

8. elimde kalan son 15 adet shortu 1132400 kapadım. hazır 2000 puandan fazla almısken kapayım dedim alırsa shortamaya devam.

Sayfa 871/1006 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881921971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •