Sayfa 898/1006 İlkİlk ... 398798848888896897898899900908948998 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 7,177 - 7,184 arası.

Konu: Vob 24

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=13211&page=4

Misafir ol gel bana, börekler açayım sana
    Topiğim, beklerim.

her mesaj ilk saniyede 4 bin beğeni almış dedim rekor geliyor 8 bin

https://www.youtube.com/watch?v=3L-X7SD1_Dg

Gökçek'in istifa edeceğini duyurduğu dakikalarda Erdoğan da Twitter'dan bir açıklama yaptı ve "Bizler bu yola koltuk sevdasıyla, makam sevdasıyla değil; hizmet sevdasıyla çıktık." açıklamasında bulundu
    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifa edeceği tarih belli oldu. Melih Gökçek istifa edeceği tarihi Twitter'dan duyurdu ve "İnşallah Cumartesi günü Ankara Büyükşehir Belediye Meclisini olağanüstü toplayacak ve Meclis üyesi arkadaşlara veda edip, istifamı vereceğim." açıklamasında bulundu.
    Gökçek'in istifasını duyurduğu dakikalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan da Twitter'dan açıklamalarda bulundu.
    Erdoğan, paylaşımında dün İstanbul'da Yahya Kemal Beyatlı Kongre Merkezi'nde düzenlenen "2023 Gençlik Şurası"nda yaptığı konuşmada gençlerle beraber çektirdiği fotoğraflara da yer verdi.
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dört paylaşımının her biri ilk saniyelerde 4 binin üzerinde beğeni alırken, "Bizler bu yola koltuk sevdasıyla, makam sevdasıyla değil, hizmet sevdasıyla çıktık." paylaşımının 8 bin beğeni alması dikkati çekti.
    Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:
    "Bizler bu yola koltuk sevdasıyla, makam sevdasıyla değil; hizmet sevdasıyla çıktık.
    Bunun için de biz, gençlerden korkan, gençlerden çekinen, yerini gençlere bırakmayı düşünmeyenlerden asla olmadık, olmayacağız.
    Gençlerimiz, aziz milletimizin emaneti olan önemli görevleri vakti-saati geldiğinde inşallah devralacak.
    Ben gençlere güveniyorum. Gençlerin sahip oldukları imkânların hakkını vereceklerine gönülden inanıyorum."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by Kurt73 Yazıyı Oku
    ;Allah göstermesin uçaklar K.Kore ye yola çikti haberi gelse DXY değermi kazanır değer mi kaybeder.
    Bütün savaşlar dolara yaramıştır reisbugune kadar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Eğer Güzem Yılmaz'ın piyasadan aldığı bilgi doğruysa ihalelere rağbet göstermeyen yabancılar Çarşamba günü itfa ile birlikte paralarını alıp çıkacaklar demektir.Bu itfanın ne kadarlık kısmı yabancılara ait ve döviz piyasasında yansıması ne olur,Çarşamba günü göreceğiz.
    Bugunden çevirdiler onlar deniz hocam

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    Artık kriz yaşasakta gam yemem Türkiye de toplu temizlik başladı. Devlet görevini devraldı, bu saatten sonra silkinme ve toparlama evresi gerçekleşecek ama önce dibi göreceğiz...

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Yanıbaşımıza komşu yeni bir KÜRT devleti geldi. Hayırlı olsun bakalım
    Ses çıkardık mı? Hayır.

vay be......

olmayan haberle 1.200 puan düşsün

şimdi de sazı alan konuşuyor, ne devlet ihalesi kalmış, ne döviz uçmuş, her şey batak

sanki 99 dan buraya gelirken bir tane iyi haber vardı

yarın 1.000 puan yükselsin, başlarız konuşmaya güçlü ekonomi uçucaz kaçacaz, 120 bin olacak

düşerken öldük bittik geberdik, yükselirken uçacaz kaçacaz rekor gelecek

yorumlar günlük, algılar kısa vade, her şey yüzeysel

şimdi karar aldım

döviz ekranını siliyorum

forumun beni etkilememesi için kasım-aralık dönemi bir kere bile foruma girip bakmayacağım

duru ve net bir düşünce tarzıyla piyasayı okuyacağım

bu ne yaaa her gün bir çuval yorum, bir çuval goygoy

yönü bilen burayı okusa şaşırır valla

Sayfa 898/1006 İlkİlk ... 398798848888896897898899900908948998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •