O nu CHP ye alan kafa zaten CHPyi bitir di,siz dua edin de bu kifayetsiz yöneticiler dursun.''Seçimle gelen seçimle gider'' bu sıralar bu laf meşhur oldu. Kim tarafından AKP li belediyelerin istifasına üzülen CHP liler tarafından. Dün ne oldu. CHP li Aytun ÇIRAY istifa etti. tabi bu da demokratik bir hak partisinden memnun değildir. İcraatları hoşuna gitmemiştir. taban rahatsızdır. adam da gider tabana uydum istifa ediyorum. Mevzu başka tabi Aytun ÇIRAY aKŞENER İN KURACAĞI PARTİYE GİDECEKMİŞ. Tabi canım adam CHP seçmeninin oyuyla gelmiş seçimle mi gidecek Akşener in partisine bir de gidip Kemal Bey den izin alacak yok öyle dava. Adam kendi kariyeriyle tırnaklarıyla gelmiş o makama. Parti liderini kim takar. seçmemn mi boş ver canım. Zaten taban da bıkmış yeni parti Akşener i seviyor. Şimdi burada vekilin yaptığı ne kadar etik. CHP seçmeni onu kendi partisi için parti namına oy vererek seçerken beyfendi kendi kararıyla Akşenerin partisine gidiyor . Seçmenlerin oy verenlerin ne kadarı memnun ne kadarı istiyor.İşte demokrasi böyle bir şey. Ha aklıma da gelmiyor değil bu danışıklı da olabilir. Kemal Bey , Aytun bizden bi halt olmaz bi adalet yürüyüşü bile yapamadık yüzümüze gözümüze bulaştırdık. Hükümeti deviremedik oy kaptıramadık bari sen git Meralin partisine şöyle bir parlat. Varsa ümit onlarda var bakarsın yarın istifa eder ben de gelirim mi dedi bilinmez. Siyaset her şeye gebe. Yarın Meral ile ortak muhalefet bile kurulabilir. MHP tabanı ile CHP tabanı her zaman kardeştir. Ülkümüz davamız bir de diyebilir. bekleyip göreceğiz bu istifaların arkası gelecek mi? Her partiden adam çalacaklar ki biz Türkiyenin partisiyiz. İktidara mı gelecek yoksa doğmadan ölü mü doğcak yeni parti.
Yer İmleri