Sayfa 911/1006 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 7,281 - 7,288 arası.

Konu: Vob 24

1. Evet, M20 grafikte 15 EMA üzerine bir kademe de olsa çıkıldı.

Satış geldi, 15 EMA üzerinde tutunamadık. Bu potansiyel devam etmektedir, ancak satış dolayısıyla 15 EMA altında kalırsak potansiyeli kaybetme riski var.

Aşağıdaki başlıkta M20 grafikte gözlemlediğim potansiyel hareketleri takip edebilirsiniz. Elimden geldiğince yayımlamaya çalışacağım.

Kolay gelsin.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...=3975&page=109

2. Muhtemelen hazine ihaleleri olumlu geçer diye umuyorum.

Böyle çok kritik durumlarda piyasa büyükleri mecburen ellerini ceplerine atıyor. Atmasa ayağına kurşun sıkmış olacaklar.

Aynı gemideyiz argümanı çalışabilir.

xbank +0,40
    x030 +0,22
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

hareket ALICILI değil...
    basacak yine sanırım

4. Dün kapanışta açtığım endeks long ve dolar short pozlarını endişelerimin aksine az bir kar ile kapattım. Dolar longladım. %20 3.71.91

5. Şimdilik karşılıklı işlem var vitrin ayarlanıyor.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Niye 16.32.Sabah gazetesinde piyasaları takip eden bir muhabir olsaydı,dün yapılan tahvil ihalesinin sonuçlarının 16.32'de açıklandığı ve yüksek faize rağmen düşük talep geldiğini,hele yabancılardan hiç talep gelmediğini,hazinenin borçlanma hedefinin gerisinde kaldığı , bankalara satışın bu nedenle geldiğini bilirdi.Masa başında yapılan haber ancak bu kadar oluyor.

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Öğleden sonra sonuçları gelecek tahvil ihalesi sonuçları,bugün borsanın kapanışında belirleyici olur.Bugün de hazinenin borçlanma hedefinin altında bir talep olursa kapanış negatif olur.
    Sn. Deniz, dün gelmeyen talep bugün gelir mi? Talebin ne kadarı karşılanacak, faiz ne olacak elbette önemli ama sizin de belirttiğiniz gibi dün adamlar öğrenmiş satan satmış benim anladığım. Yani bugünkü olası olumsuzluk da fiyatların içine yansımış, adamlar dünden peşinen bugünü de satmışlar.

Ben hisse shortlarımı kapattım, yine de izleyelim, herşey olabilir.

7. Herif garantiye yavaş yavaş el atıyor sanırım

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Aselsan altın dağıtıyor sanirim.
    Yap düzeltmedi de 100 hedefli girelim.
    Gecen hafta özelden bir arkadas ne tavsiye edersin dedi.
    Düşünmeden aselsan al dedim.
    Ama bu kadarını beklemiyordum :s

Sayfa 911/1006 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •