Sayfa 197/1013 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. 3,80 den çoğu fon satmak için bekledi ama adamlar çok uyanık ve çok kurnaz 2 krş feda edip sattı doları anlamak ve çözmek çok zor
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

2. 3.5 altına düşmesini hiç beklemiyorum ama Türkiye'de işler çok karışmazsa bu yıl mevduata yenik düşebilir.

3.53 - 3.99 aralığı gibi mesela...

Bloomberg reports that during his first appearance at next week's G-20 meeting in Baden-Baden, Germany, Treasury Secretary Steven Mnuchin plans to drive home the message that the U.S. wont tolerate countries that engage in currency devaluation to gain an edge in trade, a statement which would clearly refute Mnuchin's recent praise for a stronger dollar, and provides further evidence that the Trump administration's preliminary focus will be on getting the dollar weaker, not stronger, which may in turn impact the Fed's decision-making, especially if indeed Yellen hopes to hike rates three (or more) times in 2017.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Sizce "Putin-Erdoğan" görüşmesine TRUMP'ın ruh hali ne olabilir?

Obama zaten terk etmişti Erdoğan'ı.

Ama Trump?

Daha beşik kertmesi nişanlısıyla, ucu yanık mektuplar dışında yüzyüze görüşemeden, komşunın delikanlısıyla flörtünü nasıl karşılayacak acaba?

Bizim geleneksel erkeler gibi olursa, eyvah eyvah...

Yok ABD muhafazakarı gibi tepki verirse, bizimki kapı önünde...

Bakalım göreceğiz.
    Son düzenleme : BOSPOROS; 10-03-2017 saat: 21:13. Sebep: http://resim.medyabar.com/b/5e9ce22fbd2d4c7dac20cd889d6fa38676115a6d253041c895719c84f0478c65.jpg
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. eski mb.bşk başcı dolar yine 2 lira hatta altını görecek dediğinde , uyanık yatırımcılar trenden atladılar..
    hala 2 liranın altına gelmesini bekliyorlar.
    ibo nun sabuha şarkısını söyleyerek..

Bırakıp gitme dedim
    Beni terk etme dedim
    Sabuha çok bekledim
    Haber bile etmedin

Vicdansız sabuha
    Sabuha sabuha
    Beni öldüreceksin
    İsmini söylemekten

Tükendi son nefesim
    Vicdansız sabuha
    Sabuha sabuha.

5.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Avrasya Araştırma Şirketi: "Evet" çıkarsa şirketi kapatıp gideceğiz bir daha anket yapmayacağız.

Avrasya Araştırma tarafından yapılan referandum anketinde, "Hayır" diyenlerin oranı yüzde 57.5 olurken, "Evet" diyenler yüzde 42.4'te kaldıı

Kaynakhttp://www.demokrathaber.org/guncel/...ip-h80955.html
    % 50 bulmak için, için bol bol kedi beslemek gerekecek.

DFolmaz Guest
     Alıntı Originally Posted by kavak63 Yazıyı Oku
    % 50 bulmak için, için bol bol kedi beslemek gerekecek.
    Açıkçası her şeyi yapabilirler...

AdgarLnpoo 1.0 ile gönderilmiştir.

7.  Alıntı Originally Posted by DFolmaz Yazıyı Oku
    Açıkçası her şeyi yapabilirler...

AdgarLnpoo 1.0 ile gönderilmiştir.
    benim anlamadığım 7 haziranda bunlar nasıl boş bulundu, şimdide oldukça sönük görünüyorlar. partide kılıçlar çekildi,kaynıyorlar.

8.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Avrasya Araştırma Şirketi: "Evet" çıkarsa şirketi kapatıp gideceğiz bir daha anket yapmayacağız.

Avrasya Araştırma tarafından yapılan referandum anketinde, "Hayır" diyenlerin oranı yüzde 57.5 olurken, "Evet" diyenler yüzde 42.4'te kaldıı

Kaynakhttp://www.demokrathaber.org/guncel/...ip-h80955.html
    ''Avrasya Araştırma Şirketi seçim anketi
    Siyaset 2 Mayıs 2015 16:40
    Anket sonuçlarına göre tüm partiler oyunu arttırıyor, AKP'nin oyu düşüyor, AKP 238 milletvekili çıkarabiliyor.''

Geçen seçim çok iyi tutturmuş bu seçimde aynı başarıyı yakalar ))))

Bu kadar bariz yanılan bir şirket hala anket yapabiliyor, utanma sıkılma yüz kızarma yok malesef, insanları aldatmak için çalışan paralı anketörlere güvenmeyin

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 197/1013 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •