Sayfa 935/1006 İlkİlk ... 435835885925933934935936937945985 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 7,473 - 7,480 arası.

Konu: Vob 24

1. naz yapma eninde sonunda gelicen 11,20 ye...

2.  Alıntı Originally Posted by guvence Yazıyı Oku
    Bu yazıyı Arçelik topiğine asmak lazım ,ben 3-4 kişi tanıyorum 90 lı yıllarda Arçelik sayesin de lüks konut ,araç alan.
    Bu teknik analiz grafik denen sicmiklara bakmayip 79 tupraslari korusaydim su an karim 78 bin tl idi.sermayem 100 bindi. Yok 60 lik sat verdi yok ortlamaalr su oldu derken hep daha yukardan aldiriyorlar insanlara
    Kar ettim ama bu rakamin yaninda havada kaldi.
    Her sey bir ders .
    Bu hisseler alip satilmaz.

3. Sistem-portföy ilişkisi üzerine

4. bu halkbanka ceza kesilince ne var ne yok alırım diyen arkadaşlar var 5 milyar dolar cezadan bahsediliyor bu halkbankın özsermeyesini bitiriyor Halkbank diye bişy kalmıyor sanırsam yanılıyormuyumki.

Alıntı Originally Posted by cancan5001 Yazıyı Oku
    bu halkbanka ceza kesilince ne var ne yok alırım diyen arkadaşlar var 5 milyar dolar cezadan bahsediliyor bu halkbankın özsermeyesini bitiriyor Halkbank diye bişy kalmıyor sanırsam yanılıyormuyumki.
    diyelim ki cezayı kestiler tahsili diye birşey var mı kuzu kuzu ödemek zorundamı ödemeyince tahsilat için bi yaptırım yolu var mı sonuçta kararı veren abd de birileri bu işin tahkim i yok mu yada bu işlere uluslararası bir kurumun bakması gerekmez mi abd kestim diyince oluyor mu
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by cancan5001 Yazıyı Oku
    bu halkbanka ceza kesilince ne var ne yok alırım diyen arkadaşlar var 5 milyar dolar cezadan bahsediliyor bu halkbankın özsermeyesini bitiriyor Halkbank diye bişy kalmıyor sanırsam yanılıyormuyumki.
    pazarlıkla 1'e bağlarız..
    ilk gün taban..sonra tavan olur..

7. benim cevremden tanıdık bir kişi ev alabildi ama adam da öyle bir sabır ve disiplin vardı ki hayret eder dururdum 9 ay taşıdı hisseyi bu zaman zarfında indi cıktı kara arttı kardan gitti zarar yazdı tekrar cıktı derken ev parası yaptı gitti,şuan oynamıyor o günleri hatırlıyorum da
    hissesi düşünce;
    abi bak sana o kadar dedik o kadar kara gecmiştin niye satmadın bak şimdi düştü %10 kardan zarardasın deyip adamı gaza getiriyoduk oda düşsün biraz daha alırım diyip geçiştiriyodu helal olsun adam sıfır ev aldı jubilesini yaptı biz hala fakir geldik fakir gidiyoruz
    bir dikili ağacım bile yok cocuklarıma anlatacak,yıllardır borsa oynuyorum şu kadar kazandım diyemiyorum hep zarar hep zarar arada oyundan düşmesin diye pala amca bir barmak bal calıp oyalıyor bizi
    ama o gün gelicek
    kaşık kaşık toplayıp kepçeyle verdiğimizi kazanla geri alıcam pala dan
    Hamdım Piştim Yandım

8. c.b zırnık koklatmaz...

Sayfa 935/1006 İlkİlk ... 435835885925933934935936937945985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz