Sayfa 938/1006 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 7,497 - 7,504 arası.

Konu: Vob 24

1. tamamen hissi
    132.250 üstünde kapatmasi zor gibi duruyor
    dünkü düşüşün tepkisini de yapti,yarin bir boy verebilir poz yok izleme var
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    HALKB için matirks özet bilgisi aşağıdaki şekilde.

Bişanço büyüklüğü, KOBI tarafinda uzmanlığı ve kredi portföyü, kamu bankası olması nedeni ile ucuz mevduat bulması, ucuz iş ücü ve operasyon maliyeti vs avantaj.

Nispeten hantal yapısı, verimsiz krediler ve en önemlisi devam eden soruşturma dezavantaj.

Öte yandan bankacılık teknolojisi sır ollan bilgi değil. Bugün Denizbank GM Hakan Ateş vardı bizim için en önemli şey denetim dedi. Uzaktan ve akıllı programlar ile denetlemenin öneminden bahsetti. O tip şeyleri kamu bankasında uygulamak daha zor olabilir.

Hakan Ateş gibi birisi orayı çok verimli işletme haline getirebilir.
    hisse mi pazarlıyorsun artık ariston dün arçelik aşşağı arçelik yukarı yok ucuz yok döner şurdan, al bugün dünkü -6 nın üstüne -3 daha geliyor. halkbank da satış yedikçe yiyecek belli, kanına girme milletin ayıptır

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    tamamen hissi
    132.250 üstünde kapatmasi zor gibi duruyor
    dünkü düşüşün tepkisini de yapti,yarin bir boy verebilir poz yok izleme var
    ben düşmez demiyorum abi 105 lere kadar bile sarkma durumu var.ben kendi düşünceme göre risk alacam.hiç bir garantiside yok zaten.belkide ben yanılıyorumdur.ama long devam benden.
    y.t.d

4. Kuru yukarı çekti, shortçuları oltaya taktı yarın öbür gün yukarı çektiğinde yandım allah sesleri bakalım nasıl duyulacak

koca bir gün +0,20 yetecek mi?? ayıp..

6.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    hisse mi pazarlıyorsun artık ariston dün arçelik aşşağı arçelik yukarı yok ucuz yok döner şurdan, al bugün dünkü -6 nın üstüne -3 daha geliyor. halkbank da satış yedikçe yiyecek belli, kanına girme milletin ayıptır
    2 lira eder diyenler vardı, ondan yazdım.

Ceza olayı çözülünce tekrar bakmak lazım.

Bugün geride HALKB.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    ben düşmez demiyorum abi 105 lere kadar bile sarkma durumu var.ben kendi düşünceme göre risk alacam.hiç bir garantiside yok zaten.belkide ben yanılıyorumdur.ama long devam benden.
    y.t.d
    ne olucagini bilmek cok zor
    herkes hakli şuan
    para ve mal sahipleri karar verir.
    olasılıkları düşünürsek, dış piyasalar ralli yaparken bisttin buna kayıtsız kalması ihtimali zayif
    ama buraya kadar endeksi iteleyen güç tek başına buraya kadar getirdi belki daha ileriye götürecek gücü yok,güç almasi için mazut ikmali yapmak zorunda yada biri gelip omuz aticak.
    para bitti mi oyun biter.
    ben palanın yerinde olsam tek başıma zorlamam biraz aşa salar yükü baskalarina da paylastirirdim
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    ne olucagini bilmek cok zor
    herkes hakli şuan
    para ve mal sahipleri karar verir.
    olasılıkları düşünürsek, dış piyasalar ralli yaparken bisttin buna kayıtsız kalması ihtimali zayif
    ama buraya kadar endeksi iteleyen güç tek başına buraya kadar getirdi belki daha ileriye götürecek gücü yok,güç almasi için mazut ikmali yapmak zorunda yada biri gelip omuz aticak.
    para bitti mi oyun biter.
    ben palanın yerinde olsam tek başıma zorlamam biraz aşa salar yükü baskalarina da paylastirirdim
    ben onu bilmem 113 tabelada yanana kadar burdayım yanılırsam zararı kendim çekerim.oyunu kuralına göre oynayacaksın.kaybedersende kendi inandığın pozda kaybedeceksin.nokta
    y.t.d

Sayfa 938/1006 İlkİlk ... 438838888928936937938939940948988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •