Sayfa 106/305 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon
Arama sonucu : 2438 madde; 841 - 848 arası.

Konu: CRDFA - Creditwest Faktoring

1.  Alıntı Originally Posted by Kanarya Yazıyı Oku
    Ben satılması yonunde yorum yapmadım. Bir dilegimi paylaştım. Aralıksız olarak ufak tefek tradeler ile 7-8 senedir CRDFA tutuyorum. Sadece bu seneki temettu politikası ve daha asagilardan alırım dusuncesiyle miktarı azalttım hazır faizler de iyi getiriyorken.
    Dostum herkes CRDFA nın yükselmeyen karından şikayetçi...şikayetçi olan niye tutar ki elinde 500 senet var daha iyisini alır beklersin...sözüm sadece size değil....temettü verdiği sürede crdfayım temettülerle de crdfa alıyorum....garfa temettü de vermiyor ama 1.80 den 4.50 yi geçti..ne yaptı karını 3 e mi katladı yooooo....sırası gelen gidiyor elbet bi gün bize de gelecek

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Haklısınız katılıyorum dusuncelerinize.

3.  Alıntı Originally Posted by berk06 Yazıyı Oku
    Teknikci var mı yorum alsak... 5 dk,60 dk lık ne der
    Garip ne teknikcimiz var nede sipeğimiz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    georgia-china-istanbul
    Gönderi
    448

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Hocam elinize sağlık.aşagı kademeler bomboş spek basmak istese cok rahat basar aslında neden yapmaz[emoji186]

6.  Alıntı Originally Posted by Kanarya Yazıyı Oku
    Gecmiş yıllardaki karını artıramıyor oluşu herkesin ortak fikri sanırım. Bilanco 9 kasıma kadar gelecek degil mi? Belki supriz yapar.
    Aklınca burada olumsuz hava mı oluşturmak amacın.Ben 4 yıldır bu hissedeyim ve bu temettü verimliği ile hisse fiyatının artmasını istemiyorum.Çünkü her ay biriktirmeye devam ediyorum.

Kriz zamanlarının güvenli limanı ve temettü kralı bu hisse için yazarken biraz daha düşünmek lazım.

7 yıldır hissede olan biri neden böyle olumsuz yazar anlamam.Ya temettü nedir bilmez ya da tek amacı kötülemektir.Beğenmiyorsan satar çıkarsın.

7.  Alıntı Originally Posted by Kanarya Yazıyı Oku
    Gecmiş yıllardaki karını artıramıyor oluşu herkesin ortak fikri sanırım. Bilanco 9 kasıma kadar gelecek degil mi? Belki supriz yapar.
    Bu ayın 30 u bilonco diye biliyorum

Alıntı Originally Posted by Temettücü Yazıyı Oku
    Aklınca burada olumsuz hava mı oluşturmak amacın.Ben 4 yıldır bu hissedeyim ve bu temettü verimliği ile hisse fiyatının artmasını istemiyorum.Çünkü her ay biriktirmeye devam ediyorum.

Kriz zamanlarının güvenli limanı ve temettü kralı bu hisse için yazarken biraz daha düşünmek lazım.

7 yıldır hissede olan biri neden böyle olumsuz yazar anlamam.Ya temettü nedir bilmez ya da tek amacı kötülemektir.Beğenmiyorsan satar çıkarsın.
    Nerenle okudun anlamadim. Anlayış yoksunu gibi bilincsizce saldırıp eleştirmek. Olumsuz hava nasıl olusturdugumu anlat istersen. 7 senedir tuttugumu soyledigim bir hisse hakkında niye olumsuz konusayım. Hakkaten garip bir milletiz. Neyse dikkate almamak lazım senin gibileri.

Sayfa 106/305 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •